Το Chanel No5 έγινε haute βραδινό τσαντάκι!

Το Chanel No5 έγινε haute βραδινό τσαντάκι!

Τι έχει να πει ο Karl Lagerfeld γιαυτο;

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ένα διάσημο άρωμα "μεταμορφώνεται" σε minaudiere: το είδαμε στον οίκο Lanvin ο οποίος με αφορμή τα 85α γενέθλια του αρώματός του, Arpege, δημιούργησε μια τσάντα βασισμένη στο χαρακτηριστικό σχήμα του μπουκαλιού, ενώ και οι Viktor&Rolf ανέβασαν στο catwalk για το Φθινόπωρο 2013 ασπρόμαυρα βραδινά τσαντάκια στο σχέδιο του Flowerbomb.

Όμως αν υπάρχει ένα iconic άρωμα, αναγνωρίσιμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αυτό είναι το Chanel No5 που αυτή την εποχή μάλιστα έχει την τιμητική του με μια εκπληκτική έκθεση στο Palais de Tokyo. Οπότε το timing υπήρξε ιδανικό για να το δούμε ανάμεσα στα haute αξεσουάρ της Chanel Cruise Collection 2014 που έγινε στη Σιγκαπούρη.

«Είναι fun, δεν είναι; Γιατί όχι; Έχει ένα πανέμορφο σχήμα που ξέρει όλος ο κόσμος. Θεωρείται το πιο διάσημο μπουκάλι αρώματος σε όλο τον κόσμο» είπε ο Karl Lagerfeld στο style.com. «Και τελικά, είναι ένα τετράγωνο- οπότε μπορείς να φτιάξεις μια τσάντα σε αυτό το σχήμα» συμπλήρωσε. Και να είναι τόσο chic!

Διαβάστε ακόμα

Take your Chance!

Le Volume de Chanel: Η νέα εκπληκτική μάσκαρα του οίκου

Breaking news: Η Diane Kruger πρόσωπο της Chanel