Backstage στη φωτογράφιση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη L'Oréal Paris

Backstage στη φωτογράφιση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη L'Oréal Paris

Είναι το πρόσωπο για το μακιγιάζ και το hairstyling αυτής της σεζόν! 

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο λαμπερή από ποτέ! Το διαπιστώσαμε στη φωτογράφισή της για το look book της L'Oréal Paris όπου ήταν χαρούμενη, με ανεβασμένη διάθεση και γεμάτη ενέργεια!

Ενθουσιασμένη που η συνεργασία της με την L'Oreal Paris συνεχίζεται καθώς επιλέχθηκε να είναι το πρόσωπο για το μακιγιάζ και το hairstyling που προτείνει το αγαπημένο beauty brand για την 'Ανοιξη-Καλοκαίρι 2013, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του ταλαντούχου make up artist & hairstylist, αλλά και προσωπικού της φίλου Δημήτρη Γιαννέτου.


Όπως είπε ο Δημήτρης, η επιδερμίδα της Σίσσυς είναι πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα μακιγιάζ. Υπέροχες αποχρώσεις στα μάτια, έντονα κραγιόν στα χείλη και κλασσικά και αγαπημένα φον ντε τεν της L'Oreal Paris, συνθέτουν τα looks που της φετινής σεζόν. Χρώματα και υφές για κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας, έντονες αντιθέσεις, κομψοί αλλά και τολμηροί συνδυασμοί υπόσχονται εμφανίσεις που κάνουν αίσθηση.

Όσο για τα μακριά όμορφα μαλλιά της Σίσσυς, ο Δημήτρης Γιαννέτος επέλεξε χτενίσματα που την μεταμόρφωσαν από femme fatale σε ανέμελη έφηβη-και είναι σίγουρο πως θα έχουμε πολλές ιδέες να πάρουμε για τα hair looks του καλοκαιριού!

Διαβάστε ακόμα

Glam Bronze Terre de Soleil: για τέλειο μπρονζέ look

Σοκολατένιες αποχρώσεις... πειρασμός!

Nutrilift Gold: Φον ντε τεν και αντιγηραντικό serum μαζί!