Οι νέες βαφές του Schwarzkopf έχουν όσα ψάχνετε!

Οι νέες βαφές του Schwarzkopf έχουν όσα ψάχνετε!

Είναι πρωτοποριακές, έχουν μοντέρνες αποχρώσεις και περιποιούνται τα μαλλιά ü

Αυτή τη σεζόν, οι διάσημες «παλέτες» χρωμάτων του Schwarzkopf, Palette Intensive Color & Palette Permanent Natural Colors, επαναλανσάρονται και συνεχίζουν να φροντίζουν τη δομή της τρίχας με νέα σύνθεση και φόρμουλα.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας: Η Palette Intensive Color είναι μια μόνιμη κρέμα βαφή, με 22 συνολικά αποχρώσεις και εμφανίζεται στα ράφια των καταστημάτων με ανανεωμένη συσκευασία. Η καινοτομία της, όμως, κρύβεται στη νέα της φόρμουλα η οποία περιέχει Υγρή Κερατίνη για έως 50% περισσότερη ένταση χρώματος, τέλεια προστασία από το ξεθώριασμα και εκπληκτική λάμψη. Η νέα σύστασή της εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας και σφραγίζει το χρώμα, για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και τέλεια κάλυψη στα λευκά.

Αν θέλετε πλούσιο και φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας με φωτεινά ρεφλέ, η νέα Palette Natural Colors ιδανική για εσάς. Η νέα θρεπτική της φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με εκλεκτά έλαια & Jojoba Milk, αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και εγγυάται τέλεια κάλυψη των λευκών, διατηρώντας πλήρως τη ζωντάνια τους!