Ετοιμαστείτε για τριήμερο ομορφιάς!

Ετοιμαστείτε για τριήμερο ομορφιάς!

Έρχεται το «B-U»tiful Fest! του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ όπου θα μάθετε τα πάντα για το beaute του καλοκαιριού

Για άλλη μια χρονιά, η καρδιά της Αθήνας θα γεμίσει ομορφιά: το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα πραγματοποιήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου το τριήμερο ομορφιάς «B-U»tiful Fest! όπου θα παρέχει στις beauty addicts δωρεάν υπηρεσίες και συμβουλές για εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις.


Σε αυτό το event, η τέχνη θα συναντηθεί με την ομορφιά όπου θα αφεθείτε στα χέρια αισθητικών, μακιγιέζ, κομμωτών, hair stylist, fashion stylists και nail artists, εντελώς δωρεάν, και θα αποκτήσετε το καλοκαιρινό look που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε Αποτρίχωση, Henna Tattoo, Μανικιούρ, Σχηματισμό φρυδιών, Hair Styling, Make Up, Αισθητική Προσώπου, Spa Treatment, αλλά και θα μάθετε να σχεδιάζετε το δικό σας φουλάρι, ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ μόδας, εντελώς δωρεάν!

Σημειώστε, λοιπόν, στην ατζέντα σας: με σύνθημα το «Be beautiful... Be U!», οι σπουδαστές του Τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ Δομή, θα σας υποδεχτούν από τις 22 μέχρι και τις 24 Μαΐου 2013 και θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Το Festival Ομορφιάς διοργανώνεται στο κτήριο της οδού Μαυροκορδάτου 1-3, και αν θέλετε να συμμετάσχετε
θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: κα Λαμπρινή Κακιούζη, Διευθύντρια Τομέα Μόδας και Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ Δομή. Τηλ. 2103840552