Η σύγχρονη λύση για την σύσφιξη προσώπου και λαιμού

Η σύγχρονη λύση για την σύσφιξη προσώπου και λαιμού

Οι ήπιες επεμβατικές τεχνικές σύσφιξης προσώπου και λαιμού, FaceTite & NeckTite αποτελούν μια καινοτομία στον τομέα της σύγχρονης αισθητικής χειρουργικης, οι οποίες χαρίζουν στην γυναικεία επιδερμίδα νεανική όψη και πραγματική ανανέωση.

Όλες οι γυναίκες αγχωνόμαστε συνήθως για την εμφάνισή μας στις κοινωνικές μας επαφές, ιδιαίτερα όταν ο περιορισμένος χρόνος και οι πολλαπλές απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να περιποιηθούμε όσο θέλουμε τον εαυτό μας. Μία προσιτή και αποτελεσματική λύση για την ανανέωση της εμφάνισής μας είναι η μέθοδος FaceTite & NeckTite που εφαρμόζεται στην ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και του λαιμού, σημεία που κυρίως φανερώνουν ποια δεκαετία της ζωής μας διανύουμε. Στην ουσία πρόκειται για δύο ξεχωριστές τεχνικές που πραγματοποιούν σύσφιξη στις χαλαρωμένες δερματικά περιοχές και στα σημεία εκείνα όπου συγκεντρώνεται περίσσεια λίπους. Μπορούν να εφαρμοστούν συνδυαστικά ή μεμονωμένα η κάθε μία, αναλόγως με ποιες περιοχές θέλει να βελτιώσει κάθε γυναίκα.

Πως εφαρμόζονται και ποια είναι τα αποτελέσματα

Πιο συγκεκριμένα, η μοντέρνα τεχνική FaceTite επιτυγχάνει σύσφιξη της επιδερμίδας σε δύσκολες περιοχές του προσώπου, όπως είναι η περιοχή περιμετρικά των ματιών, το μέτωπο, το μεσόφρυο, το περίγραμμα του προσώπου, όπως και η περιοχή γύρω από τα χείλη. Αντίστοιχα, η τεχνική NeckTite, εφαρμόζεται στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού, όπου με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας RFAL (προηγμενη τεχνολογια ραδιοσυχνοτητων), πραγματοποιείται θερμική λύση του υποδόριου λίπους που περιττεύει στην περιοχή ενώ παράλληλα διενεργείται σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των μεθόδων είναι πως τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά καθώς η δερματική σύσφιξη επιτυγχάνεται παράλληλα στην ίδια εφαρμογή της θεραπείας, ενώ με το πέρασμα του χρόνου τα αποτελέσματα γίνονται ακόμη πιο αισθητά (6-12 εβδομάδες μετά την πρώτη εφαρμογή), χαρίζοντας λάμψη κι ανανεωμένη όψη στα σημεία όπου εφαρμόστηκαν. Σημαντικό είναι ακόμα το γεγονός πως η βελτίωση της επιδερμίδας έχει ικανοποιητική διάρκεια.

Καλό θα ήταν να τονίσουμε πως οι τεχνικές FaceTite & NeckTite, συμπληρώνουν μια σειρά από ήπια επεμβατικές τεχνικές ανάπλασης του σώματος, με την ονομασία BodyTite, οι οποίες επίσης βασίζονται στην ίδια τεχνολογία θερμικής ενέργειας με την χρηση ραδιοσυχνοτητων ( RFAL). Τα δύσκολα σημεία του σώματος μπορούν πραγματικά να υποστούν σημαντική βελτίωση στην όψη. Και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να υποβληθούμε στην μέθοδο της κλασικής λιποαναρρόφησης, που είναι επώδυνη και προϋποθέτει μακρόχρονη ανάρρωση (με οιδήματα, μετεγχειρητικούς πόνους, εκχυμώσεις και απώλεια χρόνου από την καθημερινότητά μας).

Δείτε εικόνες περιστατικών πρίν και μετά από σύσφιξη προσώπου και λαιμού με FaceTite & NeckTite

Πλαστικός Χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου
www.rodopoulou.gr