Οι ατέλειες τον μισούν, οι επιδερμίδες τον λατρεύουν!

Οι ατέλειες τον μισούν, οι επιδερμίδες τον λατρεύουν!

Ιδανικός άντρας μπορει να μην υπάρχει, ιδανικός αφρός καθαρισμού όμως, υπάρχει σίγουρα!

Όσο τις βλέπουμε στο πρόσωπό μας, τόσο πιο δραστικά μέτρα καταλήγουμε να παίρνουμε, τόσο περισσότερο καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας που τελικά δεν αντέχει την ταλαιπωρία και τα λάθος προϊόντα, με αποτέλεσμα να γίνεται εύθραυστη. Όμως και εκείνη με τη σειρά της δεν μένει ανυπεράσπιστη: ξεκινάει να εκκρίνει περισσότερο σμήγμα για να προστατευτεί και έτσι καταλήγουμε σε έναν φαύλο κύκλο περιποίησης.

Η Garnier Skin Naturals έρχεται να δώσει λύσημε τον νέο, αναζωογονητικό αφρό καθαρισμού Pure Active Fruit Energy για απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας και εξάλειψη των ατελειών. Εμπλουτισμένος με εκχύλισμα γκρέιπφρουτ, ρόδι και παράγωγο Βιταμίνης C,συσφίγγει, αναζωογονεί και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα κάνοντας τον καθαρισμό μια απολαυστική-και όχι βασανιστική-διαδικασία.

Ο αφρός καθαρισμού Pure Active Fruit Energy με την πλούσια και απαλή του υφή βοηθάει στην καταπολέμηση των ατελειών και σέβεται ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Mία μόνο πίεση της αντλίας είναι αρκετή για να απελευθερώσει την κατάλληλη δόση αφρού για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας σας ενώ το αναζωογονητικό, δροσερό και φρουτώδες άρωμά του ξυπνάει τις αισθήσεις!

Διαβάστε ακόμα

Νέο Fructis Miraculous Oil: το λάδι που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!

Pure BB Cream: για απόλυτα καθαρή επιδερμίδα

Must για την "γκαρνταρόμπα" σας: Το απόλυτο αξεσουάρ αδυνατίσματος