Garnier Beauty Oil: για λαμπερή, μεταξένια επιδερμίδα

Garnier Beauty Oil: για λαμπερή, μεταξένια επιδερμίδα

Ένα υπέροχο λάδι που αγκαλιάζει τρυφερά το σώμα

Τα έλαια περιποίησης, έχοντας πλέον οχι απλώς ανανεωμένες αλλά σχεδόν high end φόρμουλες, έκαναν ένα εντυπωσιακό comeback και κατάφεραν να μην πέσουν στην κατηγορία ενός περαστικού trend αλλά να γίνουν must στην φροντίδα της επιδερμίδας (και των μαλλιών μας).

Μια νέα άφιξη, που δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε, είναι το Beauty Oil που δημιούργησε η Garnier για το σώμα. Αν και εμπλουτισμένο με 4 πολυτιμα έλαια (argan, macademia,αμυγδαλέλαιο και έλαιο τριαντάφυλλου) το Beauty Oil είναι πολύ ελαφρύ, απορροφάται άμεσα και τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα της χαρίζει υπέροχη λάμψη. Τα συγκεκριμένα έλαια επιλέχθηκαν γιατί έχουν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης σε Ω3 και 6, γνωστά για την ιδιότητά τους να βοηθούν στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσικής λειτουργίας της επιδερμίδας. Εκτός όμως από εξαιρετική καλλυντική φροντίδα, το Beauty Oil έχει και ένα υπέροχο, πολυτελές άρωμα που τυλίγει την επιδερμίδα και την ακολουθεί διακριτικά για ώρες!

Πώς μπορείτε να το φορέσετε: εφαρμόστε μερικές σταγόνες του στα παλμικά σημεία (πίσω από τα αυτιά, στα γόνατα, τους καρπούς, τους αγκώνες και στο λαιμό, για να μυρίζετε υπέροχα όλη μέρα. Κάντε ελαφρύ μασάζ σε νωπή επιδερμίδα μετά το ντους για να εξασφαλίσετε την ενυδάτωση και την απαλότητά της όλη μέρα ή σε στεγνή, αν το ζητούμενο είναι μια διακριτική, μεταξένια λάμψη. Πάρτε λίγες σταγόνες του και απλώστε τις στις άκρες των μαλλιών σας ώς λύση-εξπρές για έξτρα απαλότητα και ομορφο άρωμα.

Διαβάστε ακόμα

Οι ατέλειες τον μισούν, οι επιδερμίδες τον λατρεύουν!

Νέο Fructis Miraculous Oil: το λάδι που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!

Pure BB Cream: για απόλυτα καθαρή επιδερμίδα