Ρόδο της Ιεριχούς: ένα μαγικό συστατικό για τα μαλλιά

Ρόδο της Ιεριχούς: ένα μαγικό συστατικό για τα μαλλιά

Ένα ενεργειακό φυτό πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά Αναδόμησης και Λάμψης του Timotei 

Η φύση είναι πηγή έμπνευσης για όλα τα προϊόντα Timotei και αυτή τη φορά, για τη δημιουργία μιας νέας σειράς, επιλέχθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο φυτό, το Ρόδο της Ιεριχούς.

Ιδανικό για ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά, το 100% φυσικό εκχύλισμα που περιέχουν τα προϊόντα φροντίδας για Αναδόμηση και Λάμψη, επανορθώνουν και θρέφουν την τρίχα, χαρίζουν απαλότητα, δύναμη και λάμψη ενώ δεν περιέχουν Parabens και χρωστικές.

Το Ρόδο της Ιεριχούς είναι ένα από τα πιο ισχυρά ενεργειακά φυτά και συμβολίζει τον πλούτο, την αφθονία, την υγεία, τη γονιμότητα, την ευτυχία και την τύχη. Γνωστό σε κάθε γωνιά της Γης για τις μοναδικές του ιδιότητες, το Ρόδο της Ιεριχούς προέρχεται από την έρημο του Ισραήλ και της Ιορδανίας και το εκπληκτικό με αυτό το φυτό είναι πως επιβιώνει για χρόνια στην ξερή κατάσταση, μέχρι να ζωντανέψει και να πρασινίσει... μόλις με μία σταγόνα νερού!

Και κάποια μυστικά για το Ρόδο της Ιεριχούς που μοιράστηκαν μαζί μας οι ειδικοί του Timotei:

- Μπορείτε να πάρετε την ενέργειά του ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Κρατήστε το ρόδο στα χέρια σας και ζητήστε να σας φέρει ευημερία και να πραγματοποιήσει μία επιθυμία σας.
- Ποτίστε το Ρόδο της Ιεριχούς, το οποίο από τη φύση του είναι σαν ξερή μπαλίτσα, με πολύ λίγο νερό. Μέσα σε λίγες ημέρες, θα αντικρίσετε ένα καταπράσινο ανθισμένο φυτό που θα σας φέρει χαρά και τύχη.
- Κρατήστε το σε κάποιο φωτεινό μέρος και ξαναχρησιμοποιήστε το όταν νιώσετε πως χρειάζεστε τη θετική ενέργεια του φυτού!