Ποια είναι η πρώτη guest fashion blogger της Redken;

Ποια είναι η πρώτη guest fashion blogger της Redken;

Ξέρει από στυλ και επιλέγει ό,τι καλύτερο για την φροντίδα των μαλλιών της! 

H Redken 5th Avenue Greece, το αγαπημένο brand που βρίσκεται μέσα στην καρδιά των trends, μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Φιλιώ Μέτση του πετυχημένου fashion blog allyouneedisstyle.com.


«Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστώ με τη Redken, μία μάρκα άρρηκτα συνδεδεμένη τόσο με την επιστήμη όσο και με τη μόδα. Για μένα η Redken αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για τα νέα hair trends, αλλά και πηγή έμπνευσης αφού κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακότερα editorials και τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου!» δήλωσε η Φιλιώ και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να μεταμορφωθώ στα χέρια των color experts της αγαπημένης μου μάρκας και να δοκιμάσω όλες τις νέες τάσεις αλλά και πολλά μοντέρνα χτενίσματα με τη σιγουριά ότι θα έχω πάντα υγιή, απαλά και περιποιημένα μαλλιά!»


Στα ξανθά μαλλιά της Φιλιώς εφαρμόστηκε η νέα υπηρεσία βαφής COLOR MATCHING: CHROMATICS & SHADES EQ, μια μοναδική, καινοτόμα υπηρεσία χρώματος της Redken, η οποία συνδυάζει δυο μοναδικές βαφές: την CHROMATICS, χωρίς αμμωνία, που εφαρμόστηκε στη ρίζα και το SHADES EQ GLOSS, την ημι-μόνιμη βαφή που εφαρμόστηκε στα μήκη στις άκρες των μαλλιών της. Οι αποχρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν βασίστηκαν σε ψυχρούς μεταλλικούς τόνους, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα απόλυτα φυσικό, καθαρό ξανθό χρώμα.


«Για το All You Need Is Style, η σφραγίδα της Redken αποτελεί την εγγύηση για όμορφα μαλλιά κάθε μέρα. Απαραίτητο συστατικό μίας υπέροχης και με άψογο στιλ εμφάνισης! Look good to feel good!"» είπε η Φιλιώ.

Διαβάστε ακόμα

Η "The Blonde Salad" είναι η πρώτη Fashion Ambassador της Redken

Backstage beauty: Τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino

Το απόλυτο chic&sleek ponytail