Τέλειο spa στο σπίτι

Τέλειο spa στο σπίτι

Και δώρο ένα ταξίδι στη Γαλλία για 2 άτομα- η Vichy μας κακομαθαίνει!

Η Vichy γνωρίζει εκ των έσω τα μυστικά του πιο ευεργετικού spa και σας προσκαλεί να τα απολαύσετε στο σπίτι: με κάθε αγορά της αγαπημένη σας Aqualia Thermal 48ωρη ενυδατική φροντίδα ημέρας, σας κάνει δώρο το μοναδικό Vichy Thermal Spa Box, με τρία 3 προϊόντα περιποίησης Vichy σε ειδικό μέγεθος, για να μεταφέρετε τη φροντίδα και τις ευεργετικές ιδιότητες ενός spa στο σπίτι.

1. Ξεκινήστε με βαθύ καθαρισμό με το Purete Thermal Solution Micellaire
Πλούσιο σε Ιαματικό Νερό, αυτό το ελαφρύ και απαλό διάλυμα καθαρισμού θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας να δεχτεί αποτελεσματικά κάθε φροντίδα, χωρίς να την ξηραίνει και να αλλοιώνει το pH της.

2. Προσφέρετε άμεση τόνωση στην επιδερμίδα σας με το Ιαματικό Νρό Eau Thermale Vichy
Τα 15 σπάνια μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία που περιέχει θα αναζωογονήσουν και θα καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σας.

3. Απολαύστε ενυδάτωση μέρα και νύχτα με την Aqualia Thermal 48ωρη ενυδάτωση και την Aqualia Thermal Night Spa
Η Aqualia Thermal 48 ενυδάτωση με τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου Ιαματικού Νερού χαρίζει άμεση φροντίδα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό δώρο που θα σας προσφέρει η Vichy: πάνω στα προϊόντα ενυδάτωσης και τις ειδικές συσκευασίες ημέρας και νύχτας Aqualia Thermal θα βρείτε τον κωδικό συμμετοχής με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στο Spa της Vichy, στη Γαλλία, για 2 άτομα!

Διαβάστε ακομα

Aqualia Thermal Night Spa: δεν είναι απλά μια κρέμα νύχτας!

Στόχος: Τέλεια κοιλιά

Idealia BB Cream: Μία κίνηση, πολλαπλές δράσεις