Ντεμακιγιάζ με χαμομήλι: αποτελεσματικό και super απαλό!

Ντεμακιγιάζ με χαμομήλι: αποτελεσματικό και super απαλό!

Με ένα εκπληκτικό προϊόν που λιώνει σαν... βούτυρο για την ομορφιά μας! 

Αυτό που ισχύει για το τέλειο ντεμακιγιάζ διατυπώνεται κάπως παράδοξα: θελουμε το πιο "σκληρό" προϊόν με το μακιγιάζ αλλά το πιο απαλό με την επιδερμίδα μας.

Και το βρήκαμε- ή πιο σωστά, τα βρήκαμε, μια που είναι περισσότερα από ένα- στην νέα σειρά Camomile make-up removal collection της The Body Shop, με προϊόντα ντεμακιγιάζ που είναι εμπλουτισμένα με την καταπραϋντική δύναμη του χαμομηλιού. Το έλαιο χαμομηλιού που πρωταγωνιστεί στη σειρά, η εταιρεία το προμηθεύεται από έναν οικογενειακό συνεταιρισμό στο Norfolk, στην Αγγλία όπου τα άνθη αναπτύσσονται χωρίς φυτοφάρμακα και συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα.

Κάθε ένα από τα προϊόντα είναι απολαυστικό, αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και μοιάζει με χάδι στην επιδερμίδα. Εχει απαλή υφή, χαλαρωτικό άρωμα και μοιάζει με μεταξένιο χάδι στο πρόσωπο. Και επειδή είμαστε fan των body butters της The Body Shop, δοκιμάσαμε αμέσως το Camomile Sumptuous Cleansing Butter της σειράς, ένα πολυτελές βελούδινο butter ντεμακιγιάζ, που μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μετατρέπεται σε καταπραϋντικό έλαιο που αφαιρεί εύκολα κάθε στρώμα μακιγιάζ με μία κίνηση!

Διαβάστε ακόμα

Το πιο λαχταριστό lip balm για το καλοκαίρι

Αυτή η συλλογή μακιγιάζ της The Body Shop είναι διαφορετική!

Mini μάσκες... Maxi φροντίδα!