Jimmy Choo Exotic: Το νέο άρωμα του οίκου

Jimmy Choo Exotic: Το νέο άρωμα του οίκου

Μια αισθησιακή εκδοχή του original αρώματος

«Το άρωμα Jimmy Choo Exotic είναι ένα μεθυστικό και αισθησιακό άρωμα. Απευθύνεται σε μια δυναμική αλλά παιχνιδιάρα γυναίκα με ισχυρό μαγνητισμό, η οποία έχει την ικανότητα να σταματάει τους ανθρώπους στο το πέρασμά της αφήνοντάς τους με μια πλανώμενη απορία», λέει η Sandra Choi, Δημιουργική Διευθύντρια του οίκου Jimmy Choo, για το νέο ελιξίριο που μόλις ήρθε.

Το άρωμα Jimmy Choo Exotic είναι ένα φρουτένιο λουλουδάτο συπρέ άρωμα βασισμένο στο έντονο δέσιμο της ορχιδέας τίγρη με το πατσουλί, που ισορροπεί απόλυτα με νότες από ροζ γκρέιπφρουτ και βατόμουρο , οι οποίες αφήνουν ένα εθιστικό αποτύπωμα πάνω στο δέρμα.

Δημιουργημένο από τον αρωματοποιό Olivier Polge (δημιουργό του πρώτου αρώματος Jimmy Choo), τη Domitille Bertier και τη Véronique Nyberg, είναι ένα υπέροχο εξωτικό κοκτέιλ:
«Φανταστήκαμε ένα άρωμα με πληθωρικό χαρακτήρα, με πινελιές ζωηρού, φωσφορίζοντος χρώματος σαν ένα αναζωογονητικό σορμπέ φραγκοστάφυλου ενισχυμένο με ροζ γκρέιπφρουτ. Η οξύτητά του ισορροπείται από εξωτικά και λαμπερά λουλούδια του πάθους, που ενώνονται με ορχιδέα τίγρη και με μια έντονη βάση από πατσουλί, τονισμένη με λαχταριστές νότες από γευστικότατο γκουρμέ βατόμουρο», εξηγούν οι αρωματοποιοί.

Το εμβληματικό γυάλινο πολύπλευρο μπουκάλι σε έντονο φούξια χρώμα, ενώ στην εξωτερική συσκευασία εμφανίζεται το αυθεντικό σχέδιο πύθωνα σε υπνωτιστικές αποχρώσεις του πορτοκαλί, ροζ, μαύρου και άσπρου.