Redken- MTV Greece: Η πιο cool συνεργασία της σεζόν

Redken- MTV Greece: Η πιο cool συνεργασία της σεζόν

Οι ελληνικές παραγωγές του καναλιού αποκτούν αέρα... Νέας Υόρκης! 

H Redken, Νο1 Αμερικάνικη Επαγγελματική Μάρκα, μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το ψυχαγωγικό & life-style κανάλι MTV Greece. Το διάσημο brand θα προσφέρει τα προϊόντα haircare και styling για όλες τις ελληνικές παραγωγές του καναλιού και συγκεκριμένα τις: Greeklips με την Ευαγγελία Αραβανή,Hit List Hellas με την Νικολέττα Ράλλη, Movies&Stars με τον Γιώργο Σατσίδη, Everyday Girls με την Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, Your Noise Daily με την Τζένη Θεωνά και City Life με Τζένη Θεωνά και Σπύρο Μαργαρίτη.


«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να φροντίζουμε για την εικόνα ενός επίσης νεοϋορκέζικου στην καταγωγή brand, θέτοντας τη μουσική κυριολεκτικά... επικεφαλής!» είπε σχετικά ο Γιώργος Μπιτσάνης, διευθυντής Redken.

Να θυμίσουμε πως η Redken 5th Avenue NYC, περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων περιποίησης, styling και βαφής των μαλλιών, βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα fashion shows του κόσμου, όπου επιμελείται το hairstyling των μοντέλνω ενώ Καλλιτεχνικός σύμβουλος της Redken είναι ο φημισμένος hair stylist Guido Palau.


Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Redken μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα.