Η Νίκη μεταμορφώθηκε!

Η Νίκη μεταμορφώθηκε!

Επισκέφτηκε το κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα και έζησε την εμπειρία της Wella Illumina Colour

Όταν βάφεις τα μαλλιά σου δεν σταματάς ποτέ να ψάχνεις το απόλυτο χρώμα, εκείνο που θα δένει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και την φόρμουλα που θα δείχνει απόλυτο σεβασμό στην τρίχα- ψάχνει δηλαδή την ιδανική βαφή.

Η φήμη της Illumina Colour της Wella Professionals έφτασε γρήγορα στα αυτιά της Νίκης Κάρτσωνα και θέλησε να τη δοκιμάσει. Πήγαμε, λοιπόν, μαζί πριν λίγες μέρες στο κομμωτήριο ΤΕΟ στη Γλυφάδα και εκεί αφέθηκε στα χέρια του ειδικού, Γιώργου Σφακιανάκη, ο οποίος έδωσε έναν αέρα ανανέωσης στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της με την Illumina Colour.


H Νίκη κατά την διάρκεια της περιποίησης, έλυσε όλες τις απορίες της σχετικά με την προστασία των βαμμένων μαλλιών - όσο για το αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις της... δεν θα σας τα δείξουμε εδώ- υπομονή λίγες μέρες για την πιο λαμπερή αποκάλυψη!

Να σας θυμίσουμε πως η βαφή Illumina Colour είναι ιδανική για ένα φυσικό αποτέλεσμα, η πρωτοποριακή σύνθεσή της προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, δίνοντας τα υψηλότερα αποτελέσματα μόνιμης βαφής, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην υγεία των μαλλιών. Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία Μicrolight προστατεύει την τρίχα προσφέροντας καθαρή λάμψη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το λαμπερό θαύμα της Illumina Colour και την μεταμόρφωση της Νίκης έρχονται πολύ σύντομα- μείνετε συντονισμένες!