Ένα διαφορετικό βερνίκι νυχιών

Ένα διαφορετικό βερνίκι νυχιών

Ήρθε από την Clinique και είναι ό,τι πιο πρωτοποριακό έχουμε δει

Μπορεί να μην το συναντάμε συχνά, όμως αυμβαίνει: ένα απλό βερνίκι νυχιών μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, ακόμη και δερματίτιδα εξ επαφής στο ευαίσθητο και λεπτό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών και μάλιστα οι δερματολόγοι, θεωρούν ότι το βερνίκι νυχιών αποτελεί μια σημαντική πηγή αλλεργιογόνων.

Αν ανήκετε ταλαιπωρείστε από δερματίτιδες αυτής της αιτιολογίας, από εδώ ακι στο εξής το μανικιούρ δεν θα είναι εφιάλτης: οι δερματολόγοι της Clinique σχεδίασαν μια νέα σειρά από βερνίκια νυχιών που ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα νύχια, στην επιδερμίδα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η σειρά A Different Nail Enamel for Sensitive Skins, είναι ειδικά σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί την ευαισθησία της επιδερμίδας, είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια.

Και βέβαια, έχουν όλα όσα θέλετε για ένα υπέροχο αποτέλεσμα στα άκρα: σύνθεση έντονης λάμψης η οποία εφαρμόζεται εύκολα και ομοιόμορφα, χωρίς γραμμές, στεγνώνει γρήγορα και διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το λαμπερό αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για 7 ημέρες όταν το χρώμα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη βάση/top coat της σειράς A Different Nail Enamel Base and Top Coat for Sensitive Skins. Το ειδικά σχεδιασμένο λεπτό και επίπεδο βουρτσάκι προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ομοιόμορφη εμφάνιση.

Η σειρά περιλαμβάνει 12 αποχρώσεις στα πιο trendy χρώματα (Call my Buff, Sweet Tooth, Fizzy, Hi Sweetie, Really Rio, Happy ♥, Red Red Red, Party Red, Black Honey, Indie Rock, Concrete Jungle και Made of Steel) αλλά και 4 αποχρώσεις σε limited edition: 70° and Sunny, Summer in the City, Splish Splash και Hula Skirt.