Τέλεια καθαρή επιδερμίδα με μια κίνηση!

Τέλεια καθαρή επιδερμίδα με μια κίνηση!

Η Estee Lauder υπογράφει μια έξυπνη, multi-task λοσιόν

Για τη νέα σειρά Perfectly Clean της Estée Lauder έχουμε ξαναγράψει. Πρόκετια για έξυπνες φόρμουλες πολλαπλής δράσης για τον καθαρισμό του προσώπου, σχεδιασμένες να μεταμορφώνουν το δέρμα. Με βάση το νέο 3C Purity Complex, ένα μείγμα από καταπραϋντικά βότανα που βοηθούν το δέρμα να ηρεμεί, να ανακουφίζεται και να καθαρίζει, η συλλογή Perfectly Clean αφήνει το δέρμα απόλυτα καθαρό από μακιγιάζ και ρύπους χωρίς να διαταράσσει την φυσική ισορροπία του.

Η σειρά περιλαμβάνει τη λοσιόν Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion / Refiner που όχι μόνο απομακρύνει απομακρύνει τα κατάλειπα του μακιγιάζ και των ρύπων αλλά διευκολύνει τον φυσικό κύκλο ανανέωσης ηςεπιδερμίδας. Το σύμπλεγμα καθαρισμού που περιέχει, περιλαμβάνει ένα ένζυμο ρυζιού και γλυκοζαμίνη που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος και είναι ειδικά μελεητμένη ώστε να προσφέρει άνεση και φροντίδα ακόμα και σε ευαίσθητο δέρμαα, αφήνοντάς το αναζωογονημένο, εξισορροπημένο και άνετο.


Ακόμα και το άρωμα αυτής της λοσιόν είναι σούπερ αναζωογονητικό: σπινθηροβόλα αλδεΰδη, ζουμερό κόκκινο γκρέιπφρουτ και ροδάκινο, συνδυάζονται με τριαντάφυλλα, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς- απλά υπέροχη!