Η Kiehl's στο attica στο Golden Hall!

Η Kiehl's στο attica στο Golden Hall!

Το νέο shop-in-shop του αγαπημένου beauty brand

Μετά την Κηφισιά, μαθαίνουμε πως η Kiehl's ανοίγει τις πόρτες ενός ακόμα shop-in-shop στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall.

Όπως είναι φυσικό, από το νέο corner της Kiehl's δε θα μπορούσε να λείπει ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" ενώ τα νέον φώτα της διακόσμησης το κάνουν να ξεχωρίζει. Φωτογραφίες του κεντρικού καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl's και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας "ταξιδεύουν" τις beauty addicts στην φιλοσοφία του brand. Κανένα κατάστημα της Kiehl's δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο όμως όλα τα καταστήματα αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση της Kiehl's.

Να θυμίσουμε πως τα καλλυντικά Kiehl's ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl's περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl's. Στην Kiehl's, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl's. Στην επόμενη βόλτα σας, λοιπόν, στο attica στο Golden Hall, έχετε έναν νέο προορισμό ομορφιάς να σας περιμένει!

Info: attica Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Διαβάστε ακόμα

Μια BB Cream... με τον τρόπο της Kiehl's!

Midnight Recovery Concentrate: ένα μαγικό προϊόν από την Kiehl's!

Η Kiehl's πάει Κηφισιά!