Γιώργος Σφακιανάκης: Ο διάσημος hair expert μας εξηγεί το θαύμα της Illumina Colour

Γιώργος Σφακιανάκης: Ο διάσημος hair expert μας εξηγεί το θαύμα της Illumina Colour

Η Νίκη δοκίμασε την εκπληκτική βαφή της Wella Professionals και μάθαμε λεπτομέρειες

Η Illumina Colour είναι μια βαφή που δίνει απόλυτα καθαρό χρώμα και εκπληκτική λάμψη στα μαλλιά. Και αυτό, δεν το λέμε επειδή έτσι λένε οι πληροφορίες μας, αλλά για το είδαμε με τα μάτια μας στη μεταμόρφωση της Νίκης, η οποία τη δοκίμασε στο κομμωτήριο ΤΕΟ και απέκτησε το πιο καθαρό ξανθό που είχε ως τώρα!

Εκμεταλλευτήκαμε, λοιπον, την ευκαιρία και μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την Illumina Colour από τον hair expert Γιώργο Σφακιανάκη, ο οποίος επιμελήθηκε και το χρώμα της Νίκης.

1. Ποια είναι η καινοτομία της επαγγελματικής βαφής Illumina Colour ?
Η μόνιμη βαφή Illumina Color προσφέρει ένα καθαρό χρώμα για μία φυσική και νεανική εμφάνιση με μαλλιά που ακτινοβολούν υπέροχα κάθε τύπο φωτός. Προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών με ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

2. Γιατί μία γυναίκα να την προτιμήσει σε σχέση με τη βαφή που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα;
Εάν ανήκετε στη κατηγορία γυναικών που επιθυμούν μια φυσική εμφάνιση και η εκτυφλωτική λάμψη χαρακτηρίζει την εμφάνιση που επιθυμείτε, τότε η βαφή μαλλιών Illumina Colour είναι ιδανική για εσάς. Προσφέρει μία καθαρή λάμψη για μία τελική εμφάνιση που είναι παραπάνω από φυσική.

3. Τι περιμένουμε να δούμε στο τέλος της διαδικασίας;
Περιμένουμε να έχουμε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και μια ιδιαίτερη λάμψη. Τα μαλλιά θα φαίνεται σαν να έχουν φυσικές αποχρώσεις.

4. Ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα ταλαιπωρεί την τρίχα- πώς την περιποιείται η Illumina Colour;

Tα ταλαιπωρημένα αφυδατωμένα μαλλιά απορροφούν παραπάνω νερό άρα και περισσότερα μεταλλικά στοιχεία όπως ο χαλκός που περιέχει το νερό. Με την νέα τεχνολογία Microlight που διαθέτει η Illumina Colour, δεν οξειδώνονται τα ιόντα του χαλκού άρα εκμηδενίζουμε την φθορά της τρίχας και την προστατεύουμε. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις μια τόσο μεγάλη διαφορά!

5. Πώς μπορούμε να κάνουμε το χρώμα μας να κρατήσει περισσότερο τη λάμψη και την έντασή του;
Με τη σειρά Brilliance της Wella Professionals διασφαλίζετε το χρώμα των μαλλιών σας και ταυτόχρονα σας χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια.

Διαβάστε ακόμα

Αλλάζουμε βαφή μαλλιών, αλλάζουμε διάθεση

Βήμα-βήμα: H Νίκη δοκιμάζει τη νέα βαφή Wella Illumina Colour