Και τα μαλλιά θέλουν τον βαθύ καθαρισμό τους

Και τα μαλλιά θέλουν τον βαθύ καθαρισμό τους

Η Moroccanoil δημιούργησε το ιδανικό σαμπουάν

Τα κατάλοιπα από τα προϊόντα styling, το χλώριο, η λιπαρότητα και άλλα υπολείμματα επικάθονται στην τρίχα και της στερούν τη ζωντάνια και τη λάμψη της. Για αυτό το λόγο, οι ειδικοί προτείνουν- ανάλογα πάντα με τις συνήθειές σας και τις ανάγκες των μαλλιών σας- να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό, μία φορά κάθε δεκαπέντε μέρες, εναλλαξ με το αγαπημένο σας σαμπουάν.

Η Moroccanoil παρουσιάζει το Moroccanoil Clarifying Shampoo, μία προηγμένη και απαλή φόρμουλα, σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό των μαλλιών που σέβεται απόλυτα την ισορροπία της τρίχας χωρίς να καταστρέφει, να αφυδατώνει ή να ταλαιπωρεί τα μαλλιά.

Το Moroccanoil Clarifying Shampoo θρέφει και αναπληρώνει την ισορροπία της υγρασίας στα μαλλιά κάνοντάς τα απαλά και λαμπερά, ενώ αποκαθιστά την υγιή όψη τους. Η καινοτόμος φόρμουλα καθαρίζει σε βάθο, απομακρύνοντας τα συσσωρευμένα κατάλοιπα των προϊόντων, αναπληρώνει την ελαστικότητα, την υγεία και την απαλότητα των μαλλιών, κάνοντάς τα εύκολα στη διαχείριση κατά το styling.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: Βρέξτε τα μαλλιά, κάντε πλούσιο αφρό και απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους και το τριχωτό της κεφαλής με το Moroccanoil Clarifying Shampoo και κατόπιν ξεβγάλτε πολύ καλά. Συνεχίστε με το αγαπημένο σας conditioner ή μάσκα της Moroccanoil. Επαναλάβετε 2 φορές το μήνα.