Orange alert!

Orange alert!

Ο οίκος Yves Saint Laurent αποθεώνει το πορτοκαλί και τις αποχρώσεις του σε μια μοναδική συλλογή μακιγιάζ

Πορτοκαλί, το εμβληματικό χρώμα του οίκου Saint Laurent πρωταγωνιστεί στη συλλογή μακιγιάζ Orange Art Factory, που περιλαμβάνει 16 αποχρώσεις πάνω σε αυτό το χρώμα!

Από τις γήινες έως τις πιο έντονες, γυαλιστερές ή σατινέ, οι αποχρώσεις του πορτοκαλί ενσωματώνονται σε 3 εμβληματικά προϊόντα του οίκου, με τέλεια ένταση και διάρκεια: στο κραγιόν Rouge Pur Couture με 4 αποχρώσεις: Blond Ingénu, Corail Légende, Rouge Rose- απόλυτα YSL, για να φορέσετε το απόλυτο πορτοκαλί σατινέ χρώμα στα χείλη και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, στο υγρό κραγιόν Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres, με την vinyl διάσταση του πορτοκαλί σε 6 υπερ-γυαλιστερές και μεγάλης διάρκειας αποχρώσεις, ένα κραγιόν άκρως προκλητικό και εντυπωσιακό, και στο βερνίκι La Laque Couture, με μια γκάμα 6 εμβληματικών αποχρώσεων για ζωηρά Orange Arty νύχια, που δένουν τέλεια με την μπρονζέ επιδερμίδα!

Πλέον, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε το ιδανικό πορτοκαλί για τον τόνο της επιδερμίδας σας- απλά περάστε μια βόλτα από το... Orange Art Factory του Yves Saint Laurent και κάντε χώρο στο νεσεσέρ σας!

Διαβάστε ακόμα

Είναι Top Secret!

Αποκτήστε τον αέρα μιας Παριζιάνας