Gwyneth Paltrow: «Μια καλή μάσκαρα και λίγο blush κάνουν θαύματα!»

Gwyneth Paltrow: «Μια καλή μάσκαρα και λίγο blush κάνουν θαύματα!»

Η star-και μούσα της Max Factor- μίλησε στη Fashion Telegraph

Ένα ακόμα look, από την επιτυχημένη συνεργασία της Gwyneth Paltrow με τη Max Factor, μόλις είδε το φως της δημοσιότητας και με αυτή την ευκαιρία, η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Fashion Telegraph και μοιράστηκε μερικά μυστικά της ομορφιάς της.

«Δεν είμαι πλέον 19χρονη- πιστεύω λοιπόν, πως χρειάζεται λίγο μακιγιάζ, ειδικά καθώς μεγαλώνουμε. Μια καλή μάσκαρα και λίγο blush πραγματικά μπορούν να κάνουν θαυματα». Εκείνη, πάντως, αποφεύγει το φον ντε τεν και προτιμάει το concealer. Δεν φοράει μακιγιάζ κάθε μέρα -"ειδικά αν δουλεύω απο το σπίτι ή όταν πάω να πάρω τα παιδιά απο το σχολείο- και το αγαπημένο της look είναι μινιμαλιστικό. «Το μακιγιάζ που αγαπω είναι αυτό που δείχνει ανεπιτήδευτα sexy, το beach style, αλλά με επιμελώς "μουτζουρωμένα" μάτια. Με εμπνέουν οι γυναίκες που υποστηρίζουν έντονα μάτια και έντονα χείλη μαζί, αλλά δεν νομίζω πως αυτό το look που ταιριάζει».

Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ της Max Factor, που ονομάζεται "Rockstar's Wife", ο makeup artist Mel Arter προτείνει να απλώσουμε πρώτα το φον ντε τεν με ένα πινέλο, και μετά να βάλουμε ένα ελαφρύ, nude blush στα ζυγωματικά. Για το περίγραμμα των ματιών επέλεξε μια μπρονζέ σκιά, ένα μαύρο kohl μολύβι και πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Τελική πινελιά, το glossy φούξια χρώμα στα χείλη. «Γενικά έχω αρχίσει να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που φοριέται το μακιγιάζ» είπε η Gwyneth Paltrow. «Αν και εξακολουθώ να μην τα καταφέρνω καλά μόνη μου, με ενθουσιάζει να βλέπω τους makeup artists επί τω έργω».