Panthenol Extra: σειρά Ελληνικών καλλυντικών με βάση την πανθενόλη

Panthenol Extra: σειρά Ελληνικών καλλυντικών με βάση την πανθενόλη

Η νέα αγαπημένη μας φροντίδα για το δέρμα!

Mια νέα καλλυντική σειρά προσώπου κυκλοφορεί στα φαρμακεία σε προσιτή τιμή, προκειμένου να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια και φροντίδα για το δέρμα μας. Το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας, κα Δέσποινα Καμπούρη, δηλώνει ενθουσιασμένη από την αγνότητα και την αποτελεσματικότητά της. Η σειρά Panthenol Extra της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που έχει ως βασικό συστατικό την πανθενόλη, είναι η ιδανική ολοκληρωμένη προστασία για κάθε τύπο δέρματος, καθώς περιλαμβάνει:

• Ζελέ καθαρισμού προσώπου.
• Ενυδατική κρέμα προσώπου.
• Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου.
• Ενισχυμένο ορό 24ωρης εντατικής ενυδάτωσης.
• Ενισχυμένο αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό ορό.
• Αντηλιακές κρέμες προσώπου και αντηλιακό stick.

Ειδικότερα η 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα Panthenol Extra που περιέχει υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και φυσικά πανθενόλη, αναπλάθει και αναδομεί το δέρμα χαρίζοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Είναι γνωστό ότι με την πάροδο του χρόνου, ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα μειώνεται, ενώ παράλληλα αλλοιώνεται και η μορφή του. Επίσης το ισοζύγιο υγρασίας διαταράσσεται και το δέρμα χάνει περισσότερη υγρασία από όση παράγει. Έτσι το δέρμα στερείται της νεανικότητας και τη σφριγηλότητάς του και αρχίζει να σχηματίζει ρυτίδες. Ακριβώς τότε «δρα» η 24ωρη ειδικής σύνθεσης, αντιρυτιδική κρέμα Panthenol Extra με τα εξής βασικά συστατικά της:

Με το Υαλουρονικό οξύ. Βρίσκεται στο συνδετικό ιστό του δέρματος και λειτουργεί ως δεξαμενή υγρασίας. Εφαρμόζοντάς το εξωτερικά δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, περιορίζει την απώλεια υγρασίας, ενυδατώνει την κεράτινη στιβάδα και χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.
• Με τα δύο ειδικά πεπτίδια, που με τη δράση τους προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων.
• Με την πανθενόλη. Η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και προάγει την αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ τέλος προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Την καινούρια αντιρυτιδική κρέμα (face & eye) καθώς και όλη τη σειρά Panthenol Extra μπορεί κανείς να την προμηθευτεί μόνο από τα φαρμακεία.
Η σειρά είναι μια δημιουργία της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και η καραμέλα Κaiser καθώς και η εξειδικευμένη καλοκαιρινή σειρά Summerline.