Το Timotei μας φέρνει κοντά στη φύση!

Το Timotei μας φέρνει κοντά στη φύση!

Με νέες σειρές που φροντίζουν τα μαλλιά με τον καλύτερο τρόπο

Εδώ και χρόνια το Timotei παραμένει πιστό στην φιλοσοφία που το έχει αναδείξει ανάμεσα στα αγαπημένα brands των beauty addicts: να εμπνέεται από την ομορφιά της φύσης και να δημιουργεί προϊόντα βασισμένα σε φυσικά εκχυλίσματα, που αναδεικνύουν την ομορφιά των μαλλιών.

Σήμερα, ακολουθώντας ακριβώς αυτή τη λογική επιλέγει ό,τι καλύτερο σε φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, λουλουδιών και φυτών και δημιουργεί νέες προτάσεις περιποίησης, ακόμα πιο εξειδικευμένες και χρησιμοποιεί νέες συσκευασίες με λιγότερο πλαστικό, εξοικονομώντας πρώτες ύλες και άρα δημιουργώντας λιγότερα απορρίμματα συσκευασιών.

Στις νέες συνθέσεις των Σαμπουάν και Conditioner Timotei, συναντάμε την τεχνολογία Fibre Actives, που βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητά τους, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, βοηθώντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Αποτέλεσμα: τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, είναι ανάλαφρα και ορατά πιο όμορφα! Και βέβαια, οι φόρμουλες δεν περιέχουν parabens, ενώ κάθε σειρά "εκμεταλλεύεται" στο έπακρο της ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών της για να ανταποκριθεί τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών.

Επιλέξτε τη σειρά Αναδόμηση & Λάμψη με Ρόδο Ιεριχούς αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά/αφυδατωμένα, το Timotei 2 σε 1 με φυσικό εκχύλισμα καρύδας για εντατική περιποίηση στα ξηρά μαλλιά με μία μόνο φόρμουλα που συνδυάζει Σαμπουάν και Conditioner, το Timotei Φρεσκάδα και Δύναμη με εκχύλισμα από βότανα των Άλπεων που είναι ιδανικό για κανονικά μαλλιά, το Timotei Ξανθές Ανταύγειες με 100% φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού που αναδεικνύει τις ξανθές αποχρώσεις και χαρίζει υπέροχη λάμψη, το Timotei Ζωντανό Χρώμα με φυσικό εκχύλισμα καμέλιας που προστατεύει το χρώμα και την λάμψη των βαμμένων μαλλιών, το Timotei Εντατική Επανόρθωση με έλαιο αβοκάντο, που επαναφέρει τη ζωή στην κατεστραμμένη τρίχα, το Timotei Φρεσκάδα και Καθαριότητα με εκχύλισμα από βιολογικό πράσινο τσάι για κανονικά μαλλιά με τάση λιπαρότητας ή το Timotei 2 σε 1 με εκχύλισμα αμυγδάλου, που συνδυάζει Σαμπουάν και Conditioner μαζί για την φροντίδα των κανονικών μαλλιών.

Και το καλύτερο: οι εξαιρετικές φόρμουλες του Timotei Βότανα και Πράσινο Τσάι είναι ακόμα πιο budget friendly, καθώς μπορείτε να βρείτε Ανταλλακτικά Σαμπουάν των 500 ml που είναι και 40% πιο φτηνά σε σχέση με τα σαμπουάν των 400 ml και πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Ή μπορείτε να επιλέξετε τις Αντλίες Σαμπουάν των 750 ml, που διατίθενται στις σειρές Χαμομήλι, Βοτανα και Αμύγδαλο και είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια!