Nivea Conditioner Σώματος: Ποτέ άλλοτε η ενυδάτωση δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση!

Nivea Conditioner Σώματος: Ποτέ άλλοτε η ενυδάτωση δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση!

Ένα προϊόν αλλάζει όλα όσα ξέρατε για τη φροντίδα της επιδερμίδας μετά το ντους

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ήδη οι υψηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την αφυδατωμένη και ξηρή. Η ανάγκη για την ενυδάτωσή της δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο επιτακτική. Όμως, η ζέστη σε συνδυασμό με τη δυσάρεστη λιπαρή αίσθηση που αφήνουν οι κοινές ενυδατικές λοσιόν στην επιδερμίδα, καθιστούν την διαδικασία της ενυδάτωσής της ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από ένα δροσερό ντους τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού! Τι θα λέγατε όμως εάν μπορούσατε να απολαύσετε την αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που σας προσφέρει ένα γρήγορο ντους, σε συνδυασμό με την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας;

Η NIVEA στην προσπάθεια της να κάνει την φροντίδα της επιδερμίδας μία ευχάριστη, εύκολη και γρήγορη διαδικασία ακόμη και τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν, το conditioner σώματος, το οποίο ενεργοποιείται με το νερό και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα σας, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε 4 γρήγορα και απλά βήματα!


1. Αρχικά ξεπλένετε το αφρόλουτρό σας
2. Στη συνέχεια απλώνετε το νέο conditioner σώματος NIVEA ενώ είστε ακόμα στο ντους
3. Ππεριμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ξεπλένεστε
4. Βγαίνετε από το ντους, σκουπίζεστε και είστε έτοιμη και ενυδατωμένη!


Η καινοτομία της NIVEA αποτελεί μία επανάσταση στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και αποτελεί ισχυρό σύμμαχο της σύγχρονης γυναίκας για την περιποίηση του σώματος, κάνοντας την ενυδάτωση 'παιχνίδι'.