Σας ταλαιπωρούν οι ανοιχτοί πόροι; Υπάρχει λύση

Σας ταλαιπωρούν οι ανοιχτοί πόροι; Υπάρχει λύση

Μια νέα φόρμουλα που έρχεται από την Bioderma... κλείνει τους λογαριασμούς σας με το θέμα

Χαρακτηριστικό της λιπαρής, κυρίως, επιδερμίδας, οι ανοιχτοί πόροι είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα που συνδέονται με αυτό τον τύπο δέρματος. Η υφή του δεν είναι φυσιολογική, γυαλίζει και γίνεται παχύ, η επιδερμίδα είναι θαμπή, χωρίς λάμψη ενώ το makeup δεν διαρκεί. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, εμφανίζονται φαγέσωρες (στίγματα) που πιθανόν να οδηγήσουν και σε σπυράκια.

Ο ορός Sebium Pore Refiner της Bioderma έρχεται να δράσει στοχευμένα, σε καθημερινή βάση, για τη σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων. Η κατοχυρωμένη καινοτομία του, Fluidactiv®, βελτιώνει με βιολογικό τρόπο την ποιότητα του σμήγματος εμποδίζοντας έτσι την εμφάνιση ατελειών, ενώ η μη λιπαρή υφή του το καθιστά ιδανική βάση για make up.

Συγκεκριμένα, αυτό το λεπτόρρευστο serum αποτρέπει την πάχυνση του σμήγματος και τους φαγέσωρες (στίγματα), βελτιώνει την ποιότητα του σμήγματος με βιολογικό τρόπο αποτρέποντας την οξείδωση του σκουαλενίου χάρη στα ενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει, ρυθμίζει το μέγεθος των διασταλμένων πόρων, αποτρέπει τη δερματική γήρανση καθώς παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες χάρη στη Μανιτόλη και το Gingko biloba που περιέχει, προσφέρει ματ αποτέλεσμα και, επειδή απομακρύνει το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα αποκαθιστά τη λάμψη του δέρματος.

Επιπλέον, χάρη στην φρέσκια, ελαφριά, μη λιπαρή υφή του, αφήνει ένα πουδρέ, βελούδινο τελείωμα που δημιουργεί την ιδανική βάση για να απλώσετε το make up!