Τι να μην κάνετε ποτέ μετά από έναν χωρισμό

Τι να μην κάνετε ποτέ μετά από έναν χωρισμό

Συμφωνείτε με τη γνώμη της Alexa Chung;

Ως νέα πρέσβειρα της βαφής INOA της L'Oreal Professionnel, η Alexa Chung το τελευταίο διάστημα μιλάει συχνά για το θέμα "μαλλιά" .

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για το Stylist, μίλησε και πάλι για το θέμα- μεταξύ άλλων, είπε και τη γνώμη της για το τι δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε μετά από έναν χωρισμό:

«Αν νιώθετε χάλια, αποφύγετε πάση θυσία να πειράξετε τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά είναι τόσο συνδεδεμένα με το πώς νιώθουμε και οι περισσότερες από εμάς τρέχουμε να κάνουμε κάτι δραστικό μετά από έναν χωρισμό, αλλά η συμβουλή μου είναι αν βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση να μην τα πειράξετε... Δεν είστε σε κατάσταση να πάρετε σωστές αποφάσεις που θα είνια μακροχρόνιες- σκεφτείτε πως θα σας πάρει τέσσερα χρόνια για να ξαναμακρύνουν αν τα κόψετε κόψετε. μην κόψετε φράντζα. Μην τα ξανοίξετε. Μην κάνετε τίποτα, γιατι θα το μετανιώσετε.

Αντί για να πάτε στο κομμωτήριο, αγοράστε ένα κραγιόν. Βγείτε και φιλήστε τον κόσμο αλλά με τίποτα μην αγγίξετε τα μαλλιά σας όσο είστε λυπημένη, γιατί να είστε σίγουρη πως θα δείχνουν περίεργα. Πιστεύω πως τα μαλλιά των ανθρώπων που είναι λυπημένοι ουτως ή άλλως δείχνουν περίεργα. Όταν οι φίλες μου είναι στενοχωρημένες μπορώ να το καταλάβω- τα μαλλιά τους δείχνουν "κάπως". Όπως τότε με την Britney Spears που ήταν λυπημενη και πήγε και ξύρισε το κεφάλι της. Επαναλαμβάνω: οταν νιώθετε στα χειρότερά σας, μην σκεφτείτε να κάνετε κάτι με τα μαλλιά σας, ειναι λάθος!»

Διαβάστε ακόμα:

Λαμπερά, βαμμένα μαλλιά!

4 tips για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας

Σας ταλαιπωρεί το φριζάρισμα; Δοκιμάστε το κόλπο της Kate Bosworth!

DPG Network