Όταν οι celebrities το βάζουν στα πόδια...

Όταν οι celebrities το βάζουν στα πόδια...

Και τρέχουν για καλό σκοπό μαζί με την Kiehl's! 

Κάθε νέο που μαθαίνουμε από την Kiehl's συνοδεύεται από μια σούπερ ενέργεια- όπως έγινε πριν λίγες μέρες με τα εγκαίνια του νέου corner της στο attica στο Golden Hall.

Με αφορμή το opening, η Kiehl's κάλεσε τους φίλους της να ανέβουν στους δύο διαδρόμους γυμναστικής «Τrack Experience» της εταιρίας KETTLER, που βρίσκονταν τοποθετημένοι στην είσοδο του πολυκαταστήματος attica, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, και να τρέξουν για όσο θέλουν από τις 10:00 – 20:30. Για κάθε χιλιόμετρο, η Kiehl's δεσμεύτηκε να προσφέρει 5€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι Μυρτώ Κάζη, Ελένη Καρποντίνη, OtherView, Λάμπρος Παπακώστας, Θανάσης Πανουργιάς, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Σατσίδης, Έφη Σφυρή, Φανή Χαλκιά, Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ανταποκρίθηκαν στην προ(σ)κληση, έδεσαν σφικτά τα κορδόνια τους και έτρεξαν για αυτόν τον καλό σκοπό- μαζί τους και η Τζένη Μπότση που ασχολείται ενεργά και βοηθά ως εθελόντρια το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αποτέλεσμα: η Kiehl's και οι φίλοι της συγκέντρωσαν το ποσό των €2.000, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε πανελλαδικό επίπεδο, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.