Συνταγές ομορφιάς της Μεσογείου

Συνταγές ομορφιάς της Μεσογείου

Τα νέα, απολαυστικά αφρόλουτρα του Le Petit Marseillais

Από τον Γαλλικό Νότο, στους πιο όμορφους προορισμούς της Μεσογείου: ένα μαγικό ταξίδι των αισθήσεων μας ετοίμασε το Le Petit Marseillais φέρνοντας τρία νέα αφρόλουτρα, που αποτυπώνουν αγαπημένες μυρωδιές της Μεσογείου και αφήνουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και απαλή.

Πρώτος δικός μας σταθμός, το Μαρόκο. Καζαμπλάνκα, Μαρακές, Φεζ, αλλά και η πρωτεύουσα Ραμπάτ αμέσως μας βάζουν στο κλίμα αυτής της μοναδικής χώρας στα δυτικά της Σαχάρας, με βόρεια παράλια στη Μεσόγειο και νότια στον Ατλαντικό. Παζάρια, τζαμιά, παλάτια, χρώματα, αρώματα, χαμόγελα και εκφραστικά μαύρα μάτια κρυμμένα πίσω από τσαντόρ, απέραντη έρημος με αμμόλοφους, Ανατολή. Πολύχρωμη χώρα, με μοντέρνες αλλά και μεσαιωνικές πόλεις, ελληνορωμαϊκούς αρχαιολογικούς χώρους, υπέροχους κήπους αλλά και ψηλά βουνά.

Αυτές οι εικόνες μεταμορφώνονται σε μια υπέροχη ευωδιά, στο νέο αφρόλουτρο Le Petit Marseillais Έλαιο Αργκάν & Άνθη Πορτοκαλιάς: το έλαιο αργκάν - που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από τις γυναίκες του Μαρόκου για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες και μάλιστα αποκαλείται «υγρό χρυσάφι» για τις πολλές ιδιότητές του- συνδυάζεται με το άνθος πορτοκαλιάς που είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες σε ένα εξωτικό κοκτέιλ που φροντίζει την επιδερμίδα και την αγκαλιάζει με μια εξωτική ευωδιά.