Προστασία... πόλης!

Προστασία... πόλης!

Η Estee Lauder υπογράφει μια έξυπνη ενυδατική κρέμα

Είναι πολύ εύκολο, όταν βρισκόμαστε εντός πόλης, να μην δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα ¨αντηλιακή προστασία", όμως ο κίνδυνος παραμονεύει.

Η Estee Lauder δημιούργησε τη νέα DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50 με ευρύ φάσμα αντηλιακής προστασίας SPF 50 έτσι ώστε να βοηθήσει το δέρμα να αντισταθεί στα πρώτα σημάδια γήρανσης και τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.

H hi-end σύνθεσή της περιέχει απαραίτητα για την επιδερμίδα αντι-οξειδωτικά, όπως Βιταμίνες C και E, Eukarion και EGT, που αποδεδειγμένα βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζει, και μάλιστα τα αντιοξειδωτικά που περιέχει διαθέτουν μια τόσο έξυπνη τεχνολογία ώστε να "ανακυκλώνονται" παρέχοντας προστασία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τα ορατά σημάδια γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές, ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, οι δυσχρωμίες, η θαμπάδα και η τραχύτητα μένουν μακριά από το πρόσωπό σας, η επιδερμίδα σας μένει φρέσκα και λαμπερή χάρη στα ενυδατικά συστατικά της νέας Daywear.

Η μεταξένια, ελαφριά σύνθεση της απορροφάται εύκολα και γρήγορα και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνη της, μετά από την ενυδατική κρέμα ή κάτω από το make up.