Η Tory Burch λανσάρει άρωμα

Η Tory Burch λανσάρει άρωμα

Η διάσημη designer μπαίνει στη βιομηχανία της ομορφιάς

"Το αγοροκόριτσο συναντά τη θηλυκότητα- αυτό ήθελα να εκφράζει το άρωμά μου" είπε η Tory Burch στο WWD με αφορμή το λανσάρισμα του νέου της αρώματος. " Ήθελα να περιέχει vetiver όχι μόνο γιατί το φοράει ο πατέρας μου αλλά γιατί το φορούσαν και τα αδέρφια μου και εγώ."

Το άρωμα είναι ένα κοκτέιλ από από ζωηρές νότες γκρέιπφρουτ και μανταρινιού, που δίνουν τη θέση τους στο γιασεμί και το tuberose και καταλήγει στο vetiver και το σανδαλόξυλο. Όμως η σχεδιάστρια δεν έμεινε μόνο στο άρωμα. Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν και κάποια ακόμα προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή της, ένα neutral κραγιόν, ένα διπλό προϊόν για τα μάγουλα και τα χείλη, μια παλέτα με ρουζ και bronzer και ένα πινέλο.

"Ήθελα να κάνω μια capsule συλλογή με προϊόντα πρακτικά", είπε η ίδια. Δεν έχω πολύ χρονο να ετοιμάζομαι το πρωί, γιαυτό δημιούργησα ένα προϊόν για τα μάγουλα και τα χείλη. Συχνά χρησιμοποιώ το κγραγιόν μου στα μάγουλα σαν ρουζ και θέλω να έχω μόνο ένα προϊόν στην τσάντα μου". Το άρωμα θα κυκλοφορήσει και σε compact μορφή, ενώ οι συσκευασίες θα είναι vintage, στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί-χρυσό της Tory Burch.