Λεία, λαμπερά μαλλιά με μία κίνηση!

Λεία, λαμπερά μαλλιά με μία κίνηση!

Με το νέο Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα

Με έμπνευση την ομορφιά της φύσης, το Timotei αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, και χρησιμοποιώντας νέες συσκευασίες που χρησιμοποιούν λιγότερο πλαστικό, εξοικονομούν πρώτες ύλες και δημιουργούν λιγότερα απορρίμματα συσκευασιών.

Μάλιστα πρόσφατα, το Timotei ανανέωσε τις συνθέσεις στα Σαμπουάν και τα Conditioner, εμπλουτίζοντάς τις με την τεχνολογία Fibre Actives που βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και συμβάλλει στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών της. Ιδανικό για την επιστροφή από τις διακοπές- και σούπερ πρακτικό- το Σαμπουάν Timotei 2 σε 1 Εντατική Επανόρθωση, το οποίο αποκαθιστά την ισορροπία στα ταλαιπωρημένα σπό τον ήλιο και το αλάτι μαλλιά.

Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Καρύδας, καθαρίζει, περιποιείται και ξεμπλέκει τέλεια τα ξηρά-αφυδατωμένα μαλλιά, αφήνοντάς τα υπέροχα απαλά και λαμπερά, ενώ έχει και εθιστικά υπέροχο άρωμα καρύδας που δεν θα σας αφήσει να ξεχάσετε τις διακοπές!