Just Cavalli για κείνον

Just Cavalli για κείνον

Ένα σαγηνευτικό κοκτέιλ με χαρακτήρα που κάνει αίσθηση

Προκλητικά αρρενωπό, το νέο Just Cavalli for him είναι ένα μάθημα στυλ και αποπλάνησης. Απλό και αυθόρμητο, είναι το άρωμα της νιότης και της ελευθερίας, αναβιώνει το άγριο ένστικτο στην καρδιά της πόλης.

Δημιουργία των αρωματοποιών Domitille Bertier και Clément Gabarry του αρωματικού οίκου IFF, ανήκει στην κατηγορία των δροσερών leathery wood αρωμάτων. Ασυμβίβαστο από την πρώτη στιγμή, σε κατακτά με νότες κορυφής που βασίζονται στο πικάντικο "pimiento", το άγριο πιπέρι από την εξωτική Τζαμάικα. Η καρδιά του ξεχειλίζει από τον αισθησιασμό του βέτιβερ, ενώ το απαλό δέρμα στη βάση του, το προσγειώνει και του δίνει βάθος.

Αυτό το ιδιαίτερο κοκτέιλ, φιλοξενείται σε ένα μπουκάλι από σκούρο μπλε γυαλί και έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες. Ένα δαχτυλίδι από δέρμα πύθωνα σε έντονο μπλε στολίζει το καπάκι, παραπέμποντας στα πρωτόγονα ένστικτα που μπορεί να απελευθερώσει το περιεχόμενο του μπουκαλιού. Στην κορυφή φιγουράρει το λογότυπο- σύμβολο, το σημάδι του Just Cavalli.

Πρόσωπο του αρώματος είναι ο Marlon Texeira το ανερχόμενο top model από τη Βραζιλία, ο οποίος φωτογραφήθηκε από τον Mario Sorrenti για την έντυπη καμπάνια ενώ το τηλεοπτικό σποτ σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Σουηδός, Jonas Akerlund (που έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Madonna, Lady Gaga, U2, The Rolling Stones).

Το Just Cavalli for him έρχεται το Σεπτέμβριο στα καταστήματα καλλυντικών.