Idealia Life Serum: Δίνει... ζωή στην επιδερμίδα!

Idealia Life Serum: Δίνει... ζωή στην επιδερμίδα!

Ένα μικρό θαύμα από τη Vichy 

Όλο και περισσότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις αποδεικνύουν ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον επηρεάζουν αρνητικά την επιδερμίδα και την φέρνουν αντιμέτωπη με την πρόωρη γήρανση. Και, επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε, υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας από τις επιπτώσεις- και αυτός ο τρόπος είναι κλεισμένος στο κομψό, ροζ μπουκαλάκι του Idealia Life Serum!

Βασισμένος στην ένωση 2 ισχυρών μορίων [LR2412+LHA] που ενεργούν διαδοχικά για την αποκατάσταση των ορατών επιπτώσεων του τρόπου ζωής στην επιδερμίδα μας και την προστασία της, αυτός ο έξυπνος ορός της Vichy, "σβήνει" τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα. Συγκερκιμένα, αυτά τα δύο δραστικά μόρια, συνδυάζονται για πρώτη φορά για να επανορθώσουν τα σημάδια του παρελθόντος αλλά και να προστατέψουν την επιδερμίδα όταν έρχεται αντιμέτωπη με οποιαδήποτε καθημερινή κατάσταση που την ταλαιπωρεί.Συγκεκριμένα, το LR2412, παράγωγο ιασμονικού οξέος, "μιμείται" τις διεργασίες του γισεμιού και το πώς αυτό ακολουθεί την διαδικασία άμυνας και αυτοπροστασίας από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ το LHA, ισχυρό απολεπιστικό μόριο, παράγωγο σαλυκιλικού οξέος, ενισχύει την κυτταρική ανανέωση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Αποτέλεσμα: επιδερμίδα λεία και λαμπερή, μείωση των δυσχρωμιών, ξεκούραστα χαρακτηριστικά και σύσφιξη των πορων από την πρώτη κιολας εφαρμογή. Όσο για την υφή του Idealia Life Serum, λεπτόρρευστη και δροσερή, με την απαλότητα μιας κρέμας, επιτρέπει την βαθιά διείσδυση των πολύτιμων δραστικών συστατικών του στην επιδερμίδα. Έτσι, η υγεία και η νεανικότητά της, δεν θα χρειάζεται να μας αγχώνουν πλεον!