Μετά τις διακοπές… τι;

Μετά τις διακοπές… τι;

Μπαίνοντας στο φθινόπωρο, ο χρόνος μας είναι περιορισμένος για να τον αφιερώσουμε σε γυμναστήρια και εξαντλητικές δίαιτες, τις οποίες είναι δυστυχώς πολύ δύσκολο να τις τηρήσουμε στην καθημερινότητα. Υπάρχει λύση; Υπάρχει η... Σονόλυση!

Οι ημέρες ξεγνοιασιάς τελείωσαν και μπήκαμε όλοι στη ροή της καθημερινότητας. Μερικές κακές διατροφικές επιλογές και ίσως λίγα κοκτέιλ παραπάνω, δείχνουν να έχουν εγκατασταθεί στους γλουτούς και την κοιλιά μας. Και πάνω που νομίζαμε ότι η κυτταρίτιδα εξαφανίστηκε το καλοκαίρι, να που κάνει την εμφάνισή της δριμύτερη...

Για αυτό ακριβώς όμως υπάρχει η Σονόλυση!

Για το τοπικό λίπος...

Η Σονόλυση αποτελεί την ιδανική μέθοδο για να αντιμετωπίσουμε το επίμονο σωρευμένο τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, κοιλιά και άλλα σημεία, που καμία δίαιτα ή καμία γυμναστική μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να μας απαλλάξει!
Η Σονόλυση χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων, γνωστοί για τη διεισδυτικότητα και αποτελεσματικότητά τους, για να αυξήσει τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Το μυστικό βρίσκεται στα ισχυρά μηχανικά κύματα που δημιουργούνται, για να προκαλέσουμε τη διάσπαση του λιπώδους ιστού. Με άλλα λόγια, η Σονόλυση δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα όπως κάνουν άλλες μέθοδοι, αλλά διαλύει τον λιπώδη ιστό στο σημείο που θα δράσουμε!

Για την κυτταρίτιδα...

Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι η θάλασσα και ο ήλιος "κάνουν καλό", με αποτέλεσμα κατά ένα μαγικό τρόπο να εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα το καλοκαίρι! Δυστυχώς η αλήθεια βρίσκεται στην άλλη άκρη... Μόλις φύγει το μαύρισμα η κυτταρίτιδα φαίνεται ακόμα πιο έντονα, λόγω της αφυδάτωσης και της ταλαιπωρία που υφίσταται το δέρμα μας το καλοκαίρι. Εδώ φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε και την κακή διατροφή που ακολουθήσαμε στις διακοπές, που επιβαρύνει το πρόβλημα.
Τα "βουναλάκια" λίπους λοιπόν, που συγκεντρώνονται κάτω από την επιδερμίδα και δημιουργούν τη γνωστή όψη "φλοιού πορτοκαλιού", αντιμετωπίζονται με θεαματικά αποτελέσματα με τη Σονόλυση! Είναι τόσο μεγάλη η διεισδυτικότητα της μεθόδου (με υπέρηχους έως 50Khz), που μπορούμε να φθάσουμε έως και 8cm από την επιφάνεια του δέρματος, καταστρέφοντας "από μέσα" τα σωρευμένα λιποκύτταρα!

Για τη σιλουέτα...

Με τη Σονόλυση, δεν πραγματοποιούμε μόνο μία εντελώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση, αλλά και μία σμίλευση της σιλουέτας. Μετά τις διακοπές το ζητούμενο πάντα είναι να διορθώσουμε το τραχύ δέρμα, που άφησε στο "πέρασμά" της η θάλασσα και ο ήλιος! Με τη συγκριμένη μέθοδο, πραγματοποιούμε μία διέγερση των ινοβλαστών που παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο, δηλαδή τα συνδετικά συστατικά που κρατούν τα κύτταρα ενωμένα. Έτσι, αποκαθίσταται πλήρως η περιοχή στην οποία εφαρμόζουμε τη μέθοδο, προσδίδοντας ελαστικότητα και λεία όψη.

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400

www.medicosmetic.gr