Κάνουμε πιρουέτες! Έρχεται το πρώτο άρωμα της Repetto!

Κάνουμε πιρουέτες! Έρχεται το πρώτο άρωμα της Repetto!

Ντελικάτο, όπως μια μπαλαρίνα

Το όνομα Repetto είναι ταυτισμένο με τον μαγικό κόσμο του χορού από το 1947.

Τότε, η Rose Repetto αποφάσισε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι παπούτσια για το γιο της, τον χορευτή και χορογράφο Roland Petit. Όλοι οι χορευτές στην όπερα γοητεύτηκαν από αυτά τα παπούτσια, τα οποία ήταν ραμμένα στο χέρι χρησιμοποιώντας την περίφημη τεχνική «μια βελονιά μπρος, μια πίσω», και ζήτησαν από τη Rose Repetto να σχεδιάσει και για κείνους. Σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, το 1956, η Brigitte Bardot της έδωσε μια πολύ ειδική παραγγελία, όταν ετοιμαζόταν να γυρίσει την ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα». Η ηθοποιός που υποδυόταν μια νεαρή χορεύτρια, ονειρεύτηκε ένα υβριδικό παπούτσι που θα προσέθετε κομψότητα στα βήματά της. Έτσι η Rose Repetto σχεδίασε τις μπαλαρίνες Cendrillon που έγιναν θρύλος ενώ τρία χρόνια αργότερα, η πρωτοφανής επιτυχία του μπαλέτου και των παπουτσιών των μπαλαρίνων οδήγησε την κυρία Repetto να ανοίξει μια επώνυμη boutique στο νούμερο 22 στη Rue de la Paix στο Παρίσι, από όπου πέρασαν και περνούν από εκκολαπτόμενοι χορευτές μέχρι τα μεγαλύτερα ονόματα της Τέχνης του χορού!

Αυτή τη σεζόν, ο οίκος Repetto υπογράφει το δικό του άρωμα που δημιούργησε ο διάσημος αρωματοποιός Olivier Polge- και θα το βρειτε αποκλειστικά στα Galerie de Beaute.
«Προσπάθησα να επιτύχω ένα εφέ χειροποίητου συνδυάζοντας πολυτελή και αυθεντικά ακατέργαστα υλικά. Μια σκόνη τριαντάφυλλου που μοσχοβολάει, πραγματική πεμπτουσία της θηλυκότητας. Είναι μια εκλεπτυσμένη φόρμουλα για την οποία είχα τη χαρά να χρησιμοποιήσω έλαια τριαντάφυλλου και βανίλιας", εξηγεί ο αρωματοποιός.


Το τριαντάφυλλο πρωταγωνιστεί στο ελιξίριο και φλερτάρει με άνθη πορτοκαλιάς, αχλαδιάς και κερασιάς. Μια μαγευτική λουλουδάτη καρδιά που κλίνει προς την πουδρέ βάση από την οποία αναδύεται η ευωδιά της βανίλιας και η ζεστή αύρα του κεχριμπαριού, στην πιο απαλή, ντελικάτη, εκλεπτυσμένη ισορροπία.

Όσο για το φιμέ μπουκάλι από ροζ γυαλί, έχει ένα σχήμα που παραπέμπει στη ρευστή κίνηση μιας χορεύτριας ενώ μια σατέν κορδέλα τυλίγεται γύρω από το λαιμό του, σφραγισμένη με το χαρακτηριστικό γράμμα του οίκου, το "r" και σταθμισμένη με ένα κομψό μενταγιόν.