Η πιο τρυφερή φροντίδα για το σώμα σας!

Η πιο τρυφερή φροντίδα για το σώμα σας!

Την προσφέρει η νέα σειρά Panthenol Extra

Την πρωτοδοκιμάσαμε μέσα από τα προϊόντα προσώπου και τώρα έρχεται με μια ολοκληρωμένη σειρά σώματος, που ενυδατώνει βαθιά και περιποιείται το δέρμα.

Ο λόγος για την Panthenol Extra, της ελληνικής εταιρείας Medisei, που αυτή τη σεζόν φέρνει τις πιο απαλές και αποτελεσματικές συνθέσεις για την περιποίηση του σώματος, από τις οποίες σας προτείνουμε τα 3 must have:

- Το Panthenol Extra Body Milk 24hour, μια εξαιρετική σύνθεση -με βάση την πανθενόλη και τις βιταμίνες A & E- που ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνει αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων, και χαρίζει σε όλο το σώμα, τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα.

- Την Panthenol Extra Cream, με πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) και 5% ουρία, που είναι ιδανική για ερεθισμένο δέρμα, αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα, έκθεση σε έντονες καιρικές συνθήκες (κρύο, αέρας κα). Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.

- Το Panthenol Extra Mild Cleanser, ένα ιδιαίτερα απαλό καθαριστικό για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή, χωρίς αλκάλια και σαπούνι και ουδέτερο PH 5,5, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει ενώ συγχρόνως προσφέρει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες.