BB Creme για τα μαλλιά; Ναι, υπάρχει!

BB Creme για τα μαλλιά; Ναι, υπάρχει!

Και έχει την υπογραφή Pantene Pro-V! 

Ένα από τα πιο δυνατά trends της κοσμετολογίας, η BB Creme, ¨μεταμορφώθηκε" από τους ερευνητές του Pantene Pro-V σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα μαλλιών που λανσαρίστηκαν αυτή τη σεζόν.

Το Pantene Pro-V Balm της σειράς Προστασία Νεότητας 7 , είναι ένα Balm περιποίησης και ομορφιάς σχεδιασμένο για να προσφέρει επτά σημάδια νεανικών μαλλιών: ανάλαφρη περιποίηση, λάμψη, απαλότητα, ενυδάτωση, επανόρθωση της φθοράς, ελαστικότητα στις άκρες και δύναμη.

Και, αν υπάρχει ένας ειδικός που μπορεί να προστατέψει και να επαναφέρει τη νεανικότητα των μαλλιών, αυτός είναι το Pantene Pro-V. Όπως εξηγεί ο Δρ Steve Shiel, μέλος του Pantene Pro-V Hair Research Institute: «Καθώς μεγαλώνουμε, επέρχονται αλλαγές στην ποιότητα, την ποσότητα και το χρώμα του ορατού τμήματος της τρίχας, καθώς η λειτουργία του θύλακα της τρίχας επηρεάζεται από την ηλικία γενετικά, ορμονικά και μεταβολικά». Στην περιποίηση της επιδερμίδας, γνωρίζουμε ότι, χρησιμοποιώντας αντιγηραντικά προϊόντα όταν είμαστε στα είκοσι και στα τριάντα μας, μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα στην πρόληψη της φθοράς της. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά.

Το Balm Περιποίησης Μαλλιών της σειράς Pantene Pro-V Προστασία Νεότητας 7 είναι ένα ελαφρύ προϊόν (με βάση το νερό και ένα mix ευεργετικών συστατικών) που δεν ξεβγάζεται και χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά. Σε αντίθεση με τις κρέμες BB για την επιδερμίδα όμως, δεν περιέχει χρωστικές κι έτσι δεν επηρεάζει το χρώμα των μαλλιών- όμως τα ενδυναμώνει, προστατεύοντάς τα από τις φθορές που προκαλεί το βούρτσισμα και το styling κσι παρέχει άμεσα, υγιή λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Να, λοιπόν, ένα ακόμα προϊόν BB που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό beaute σας!