Προσφορά... Shock!! Σας περιμένει στο stand του ck one color!

Προσφορά... Shock!! Σας περιμένει στο stand του ck one color!

Κλείστε άμεσα ραντεβού- θα βγείτε κερδισμένες! 

Έχουμε αδυναμία στη σειρά ck one color του Calvin Klein γιατί συγκεντρώνει όλα όσα θέλουμε από τα προϊόντα μακιγιάζ: είναι multi task, έχουν έξυπνες φόρμουλες και απίθανες αποχρώσεις!

Και αν θέλετε έναν έξτρα λόγο, δείτε τι έχει ετοιμάσει για τις fans του ο οίκος Calvin Klein: σας καλεί αποκλειστικά στα notosgalleries, στην Αθήνα, για να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε την ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ ck one, αλλά και για να σας κάνει δώρο ένα προϊόν!

Για λίγες μόνο ημέρες, με την αγορά δύο προϊόντων μακιγιάζ ck one, παίρνετε δώρο το άρωμα CK ONE SHOCK for Her, σε μοντέρνα συσκευασία των 20ml!

Οι εξειδικευμένοι make-up artists θα σας υποδεχτούν σε έναν μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στα notosgalleries, για να σας προτείνουν λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες σας για κάθε περίσταση και μακριά από στερεότυπα, με τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ ck one.

Μαζί με τους experts θα βρείτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει, ανάμεσα στα 3 fall looks που προτείνει ο Calvin Klein για αυτή τη σεζόν:

- "Look Real": Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις!

- "Define Yourself": Ανακάλυψε τον εαυτό σου!

- "Add Intensity": Παίξε με τα χρώματα!

Κλείστε, λοιπόν, ραντεβού για ένα προσωπικό μάθημα μακιγιάζ με τα προϊόντα ck one color και θα επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας σούπερ ανανεωμένη και με ένα από τα πιο φρέσκα, αισιόδοξα αρώματα στο νεσεσέρ σας!