Η Jessie Ware και το παράδοξο κραγιόν της

Η Jessie Ware και το παράδοξο κραγιόν της

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Fashion Telegraph

"Η πρώτη ανάμνηση που έχω στο θέμα "ομορφιά" είναι να τρώω κραγιόν γιατί πίστευα πως θα είναι νόστιμο. Όταν ήμουν πιο νέα, πειραματιζόμουν με το μακιγιάζ και ένα από τα αγαπημένα μου looks ήταν να φοράω το concealer μου σαν κραγιόν, γιατί το έκαναν οι φίλες μου" λεει η Jessie Ware στη συνέντευξή της.

"Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Οι φωτογραφίσεις με έχουν φέρει πιο κοντά σε διάφορα προϊόντα μακιγιάζ (λατρεύω τη σειρά του Calvin Klein) και συνεχώς ρωτάω τους makeup artists ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα. Αν και βελτιώνομαι στο μακιγιάζ, είμαι χάλια στο να φτιάχνω τα μαλλιά μου- το πιο εύκολο χτένισμα, είναι ένα απλό σινιόν.

Αυτό που συνειδητοποιώ καθώς περνάνε τα χρόνια, είναι πως η ομορφιά και η μόδα παίζουν σημαντικό ρόλο στη μουσική μου. Στην αρχή, ήταν ένας τρόπος να συνειδητοποιήσω ποια θέλω να είμαι. Τα ρούχα και το μακιγιάζ βοήθησαν την αυτοποίθησή μου και με έκαναν να θέλω να ανέβω στη σκηνή. Τώρα, απλά φοράω τους μεγάλους κρίκους μου, ένα σκούρο κραγιόν και λίγη μάσκαρα, και είμαι έτοιμη."