Αντιγήρανση... βαρέων βαρών!

Αντιγήρανση... βαρέων βαρών!

Γιατί και οι άντρες ανησυχούν για τις ρυτίδες τους

Από πολύ νωρίς η Kiehl's ασχολήθηκε με την αντρική επιδερμίδα και ταυτόχρονα μελέτησε και τις επιθυμίες των αντρών, πώς αντιμετωπίζουν το θέμα "grooming", πώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα και η στάση τους σε αυτό και εστίασε στη δημιουργία προϊόντων που είναι εύκολα στη χρήση και σούπερ αποτελεσματικά.

Αυτή τη σεζόν, η Kiehl's φέρνει το Facial Fuel "Heavy Lifting" Firming, Lifting, Anti-Wrinkle Moisturizer for Men, μια κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για την πιο παχιά και πιο τραχιά ανδρική επιδερμίδα.

Η φόρμουλά της έχει διπλή δράση που δρα ενάντια στη γήρανση της ανδρικής επιδερμίδας. Ξεκινά με μια ήπια και, ταυτόχρονα, σχολαστική απολέπιση, για να απομακρύνει τα κατάλοιπα της επιφανειακής στιβάδας. Χρησιμοποιώντας ενεργά απολεπιστικά συστατικά LHA, για να απομακρύνει τα κατάλοιπα της επιφανειακής στιβάδας της πιο τραχιάς και πιο παχιάς ανδρικής επιδερμίδας, αυτό το βήμα δεν βελτιώνει μόνο τη θαμπή της όψη αλλά ενισχύει την αποτελεσματικότητα της δεύτερης δράσης - της ανόρθωσης και της σύσφιξης.

Χρησιμοποιώντας εκχύλισμα λιναρόσπορου στη δεύτερη δράση, ένα συστατικό με αποδεδειγμένες ιδιότητες ανόρθωσης και σύσφιξης, η σύνθεση απορροφάται από την επιδερμίδα, για να ενισχύει και να ενδυναμώνει τις υποκείμενες στιβάδες της, ώστε να χαρίζει συνολικά πιο νεανική όψη επιδερμίδας.

Επιπλέον, το Heavy Lifting της Kiehl's είναι πλούσιο σε καφεΐνη, η οποία είναι γνωστή για την ιδιότητά της να μειώνει το πρήξιμο, και σε βιταμίνη C, ένα ευρέως αναγνωρισμένο αντιοξειδωτικό. Τα αποτελέσματα – πιο νεανική, πιο υγιής όψη. Όσο για τη λιπαρότητα, που είναι χαρακτηριστική της αντρικής επιδερμίδας, το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με γλυκερίνη, η οποία είναι γνωστή για την ικανότητά της να απορροφά την υγρασία, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.