Λεπτά, αδύναμα μαλλιά; Δείτε πώς μπορείτε να τα μεταμορφώσετε!

Λεπτά, αδύναμα μαλλιά; Δείτε πώς μπορείτε να τα μεταμορφώσετε!

Ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει δείξει η κοσμετολογία μέχρι στιγμής

Μια επιστημονική διαδικασία που επιτρέπει την μετάβαση από υγρή σε στέρεη κατάσταση: αυτή η βασική αρχή της υαλουργίας ήταν η αφορμή να γεννηθεί μια καινορομία στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Μετά από 17 χρόνια έρευνας και συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Jussieu και των εργαστηρίων L'Oreal, ήρθε η σειρά που απαντά στο πρόβλημα των λεπτών, αδύναμων μαλλιών!

Η Elvive Fibralogy κλείνει στην καρδιά της το Filloxane, ένα έξυπνο ενεργό συστατικό που έχει την ικανότητα να διαχέει ζωντάνια μέχρι το βάθος της τρίχας, για να την ενισχύσει από το εσωτερικό. Πώς ακριβώς "συμπεριφέρεται" το Filloxane: αυτό το μόριο έχει την ιδιοτητα να μεταμορφώνεται από υγρό σε στερεό κα, με την βοήθεια της τεχνολογίας fibralogy, καταφέρνει να φτάσει στο εσωτερικό της τρίχας. Μόλις φτάσει στον στόχο του, δημιουργεί πολλαπλές εσωτερικές συνδέσεις, δίνοντας έτσι πιο χοντρή υφή στην τρίχα και ζωντάνια. Και μάλιστα, το filloxane παραμένει στο εσωτερικό της τρίχας για έως και 10 λουσίματα!

Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν και Conditioner (που όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά δίνουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα), μία Μάσκα και το Booster Πυκνότητας, ένα μαγικο "filler" μαλλιών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση σε filloxane.