Λάμπεις Gwyneth μου!

Λάμπεις Gwyneth μου!

Το ίδιο και η ανανεωμένη Creme Puff της Max Factor

Από την πρώτη μέρα που λανσαρίστηκε μέχρι σήμερα, η Creme Puff της Max Factor παραμένει ανάμεσα στα best sellers της μάρκας- και μιλάμε όχι για ένα ή δύο, αλλά 60 χρόνια τώρα!

Αρχικά ο Max Factor δημιούργησε την Creme Puff για τους αστέρες του κινηματογράφου προκειμένου να κρύψει τα στίγματα και τις ατέλειες. Η τέλεια κάλυψη, η λάμψη και το φυσικό φινίρισμα έκαναν το προϊόν αγαπημένο των stars και όλων των beauty addicts που σύντομα μπορούσαν να το έχουν στο νεσεσέρ τους.

puff

Σήμερα, η Creme Puff ανανεώνεται με τον πιο glam τρόπο: η χαρακτηριστική στρογγυλή συσκευασία της γίνεται χρυσή και αστράφτει από κομψότητα, πολυτέλεια και φρεσκάδα. Το προϊόν, βέβαια, που φιλοξενεί παραμένει το ίδιο, με πρωταγωνιστές εκπληκτικά μικροσωματίδια που αντανακλούν το φως, δίνουν μία απαλή και διακριτική λάμψη, ενώ κρύβουν τις ατέλειες, αφήνοντας ένα ομοιόμορφο, φωτεινό φινίρισμα. Ούτε το μυθικό της άρωμα έχει αλλάξει, παρά έρχεται για να αγκαλιάσει διακριτικά την επιδερμίδα.

Όσο για το πρόσωπο της ανανεωμένης Creme Puff, δεν είναι άλλη από την Gwyneth Paltrow, συνεχίζοντας έτσι το σερί της επιτυχημένης συνεργασίας της με την Max Factor.