Μαλλιά λαμπερά σαν διαμάντια!

Μαλλιά λαμπερά σαν διαμάντια!

Η Redken βρήκε την φόρμουλα που τα μεταμορφώνει

"Οι περισσότερες πελάτισσές μου αναζητούν θεραπείες που θα αποκαταστήσουν το σπάσιμο και την ψαλίδα και θα επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη των μαλλιών τους. Σήμερα, μπορώ να τους προσφέρω την απόλυτη λύση με το Diamond Oil της Rekden, το οποίο βελτιώνει πραγματικά τα μαλλιά με την πάροδο του χρόνου, τα κάνει πιο δυνατά και λαμπερά, χωρίς να τα βαραίνει" λέει ο Giovanni Giuntoli, Redken Artist, εξειδικευμένος πάνω στη νέα σειρά Diamond Oil. "Τα φυσικά έλαια που περιέχει σφραγίζουν την επιφάνεια των μαλλιών με ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό πέπλο υγρασίας που παρέχει λάμψη και προστασία από μηχανικές βλάβες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λάδι στην επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής. Είναι ένα προϊόν «επανάσταση» το οποίο περίμενα καιρό", συμπληρώνει.

Πράγματι, το νέο Diamond Oil της Redken, δημιουργήθηκε για να επαναφέρει ζωντάνια και λάμψη στα θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, να τα κάνει 3 φορές πιο δυνατά και 2 φορές πιο λαμπερά!


Το σύμπλοκο Shine Strong διαχέει ένα θρεπτικό μείγμα από έλαια βερίκοκου, καμέλιας και κορίανδρου σε διάφορα στρώματα της τρίχας έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η λάμψη και η δύναμή της. Τα έλαια βερίκοκου και καμέλιας καλύπτουν τα κενά στο ενδο-κυτταρικό στρώμα για να αυξήσουν την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα των μαλλιών, η αποκλειστική τεχνολογία της Redken -Interlock Protein Network (IPN)- βοηθάει στη βαθύτερη διείσδυση των ελαίων στην τρίχα ενώ το έλαιο κορίανδρου σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια των μαλλιών, προστατεύει από την υγρασία και μειώνει την τριβή κατά το χτένισμα, το βούρτσισμα, και το styling.