O Yves Saint Laurent... μας απογειώνει!

O Yves Saint Laurent... μας απογειώνει!

Με την απίθανη παλέτα μακιγιάζ, Extremely YSL- Tuxedo

"Το μαύρο είναι χρώμα, χωρίς μαύρο δεν υπάρχει γραμμή ή φόρμα. Στον YSL το μαύρο είναι επαναστατικό, δυναμικό και ταυτόχρονα απόλυτα κομψό. Είναι ζωντανό, πάλλεται, έχει κίνηση, είναι ισχυρό, είναι αποτέλεσμα του φωτός".

Είναι φανερή η αδυναμία (και) του Lloyd Simmonds, του Creative Director στο μακιγιάζ YSL, στο μαύρο. Και μέσα από τη νέα, συλλεκτική παλέτα μακιγιάζ που υπογράφει, αποτίνει φόρο τιμής στο tuxedo, το απόλυτο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα αντρών και γυναικών

Η παλέτα Extremely YSL-Tuxedo, περιλαμβάνει τα πάντα για τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα: 5 σκιές, 4 κραγιόν, ένα ρουζ και ένα λευκό, ιριδίζον highlighter που φωτίζει την επιδερμίδα και την αγκαλιάζει με μια υπέροχη λάμψη.

Ο Lloyd Simmonds συνέθεσε αυτές τις χρωματικές αρμονίες ώστε να κολακεύουν κάθε γυναίκα και να δίνουν διαφορετικές διαστάσεις στα smoky eyes. Η μάσκαρα Volume Effet Faux Cils, Shocking Black βάζει την τελική πινελιά για ένα απόλυτα σαγηνευτικό βλέμμα ενώ οι αποχρώσεις των κραγιόν ντύνουν τα χείλη ιδανικά, για πρωινά ή βραδυνά looks.

Την παλέτα Extremely YSL-Tuxedo θα την βρείτε αποκλειστικά στα duty free των αεροδρομίων.