Επιδερμίδα σε... Νιρβάνα!

Επιδερμίδα σε... Νιρβάνα!

Υπάρχει τρόπος να μην την αγγίζει το στρες! 

Το καθημερινό στρες υποβάλλει το δέρμα σε σκληρές δοκιμασίες. Υπάρχει όμως μια φυσική «καταπραϋντική» στρατηγική: μέσω των νευρικών ινών, απελευθερώνονται νευροδιαβιβαστές που ονομάζονται «ενκεφαλίνες», οι οποίες αναστέλλουν την πορεία των μηνυμάτων στρες προς τον εγκέφαλο.

Το κακό είναι ότι αυτά τα «ηρεμιστικά μόρια» έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής, μόνο είκοσι δευτερόλεπτα (το περισσότερο)! Έτσι, οι συνεχείς μικρο-συσπάσεις που προκαλει το στρες στην επιδερμίδα, επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά της και οι γραμμές έκφρασης κάνουν την εμφάνισή τους.

Εδώ έρχεται η Nuxe με την Nirvanesque, την best selling κρέμα της που λανσαρίστηκε το 2004 και, βασισμένη πάνω στην Νευροκοσμετολογία από άνθη, πρόσφερε στις γυναίκες την ευφορία μιας ξεκούραστης επιδερμίδας. Αυτή τη σεζόν, η Nirvanesque κάνει δυναμικό comeback, αυτή τη φορά μέσα από μια νέα επιστημονική προσέγγιση, την "Αντίστροφη Φαρμακογνωσία" μέσα από την οποία η Nuxe ανακάλυψε ένα θαυματουργό, νευρο-χαλαρωτικό συστατικό: το εκχύλισμα Παιώνιας.

Μέσα από συστηματικές έρευνες, η Nuxe επιβεβαίωσε πως το εκχύλισμα της παιώνιας έχει τη δύναμη να αναστείλει τις ενκεφαλινάσεις, προστατεύοντας έτσι και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των ενκεφαλινών. Αυτό, σε συνδυασμό με σπότους Μπλε Λωτού και Παπαρούνας και Ρίζα Αλθαίας, ελαχιστοποιεί τα μηνύματα που οδηγούν στις συσπάσεις του δέρματος με αποτέλεσμα επιδερμίδα πιο ήρεμη, με αισθητά πιο λείες λεπτές γραμμές έκφρασης και φυσικά φωτεινή!

Η σειρά Nirvanesque της Nuxe περιλαμβάνει κρέμα ημέρας σε 3 συνθέσεις, από την πιο ελαφριά μέχρι την πιο πλούσια και μία κρέμα ματιών, για ολοκληρωμένη φροντίδα.