Comme des Garcons: Αρχιτεκτονική που... μυρίζει υπέροχα!

Comme des Garcons: Αρχιτεκτονική που... μυρίζει υπέροχα!

Ένα νέο concept από το αντισυμβατικό fashion brand

"Δημιουργούμε μόνοι μας τα αρώματά μας, φτιάχνουμε τα κουτιά και η Rei (Kawakubo) κάνει όλα τα graphics" είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Adrian Joffe, Πρόεδρος του brand Comme de Garcons, που μαζί με την ταλαντούχα designer Rei Kawakubo άνοιξαν ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο κεφάλαιο στο χώρο της μόδας.

Αυτή τη σεζόν, όμως, αποφάσισαν να αφήσουν 3 best selling αρώματά τους στα χέρια άλλων: ο Frederic Couderc, ένας ξυλουργός που συνεργάζεται με το brand εδώ και χρόνια στα installations και τα καταστήματά του και η Lindy Foss-Quillet, μια διακεκριμένη ζωγράφος και perfume expert, υπογράφουν τη συλλεκτική σειρά Perfume Architecture.

Το Comme des Garcons 2, το Wonderwood και το Amazingreeen βγαίνουν από τα κουτιά τους και μπαίνουν σε ιδιαίτερες συσκευασίες-"προθήκες" από διαφορετικά υλικά που επέλεξε ο Frederic Couderc ενώ η Lindy επιμελήθηκε τα χρώματα και τις τελικές πινελιές- αναμφίβολα μια ψαγμένη επιλογή για την γιορτινή λίστα δώρων!

Τα αρώματα Comme des Garcons θα τα βρείτε στο concept store Number3 (Πατριάρχου Ιωακείμ 16, Κολωνάκι) αλλά και online στο www. number3store.com