Μια... κρέμα ημέρας για τα μαλλιά σας!

Μια... κρέμα ημέρας για τα μαλλιά σας!

Έρχεται από την Kerastase και είναι ένα μικρό θαύμα λάμψης και λείανσης! 

Για το best seller έλαιο Elixir Ultime της Kerastase δεν χρειάζονται συστάσεις: είναι το προϊόν που ουσιαστικά "καθιέρωσε" την κατηγορία "έλαια περιποίησης", που ανέβασε ψηλά τον πήχυ, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά με ελάχιστες σταγόνες του.

Όπως ήταν φυσικό, πολύ σύντομα κάτω από την ομπρέλα Elixir Ultime ήρθαν επιπλέον το σαμπουάν και η μάσκα και σήμερα ένα νέο προϊόν εμπλουτίζει τη σειρά: το Elixir Creme Fine δεν είναι απλά μια κρέμα περιποίησης. Είναι ένα εκπληκτικό blend που συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες ενός ελαίου με όλη την ευγενή απαλότητα μιας κρέμας!

Ακριβώς σαν μια κρέμα ημέρας για το πρόσωπο, αυτή η σοφιστικέ, εύκολη στην εφαρμογή σύνθεση προστατεύει τα μαλλιά χάρη στο έλαιο ροδιού που περιέχει αλλά και το έλαιο του λευκού λουλουδιού της Ταϊτής, που επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητα της τρίχας, δίνοντάς της απόλυτη ελευθερία κίνησης.

Το Elixir Creme Fine μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε νωπά μαλλιά, ώστε να εξασφαλίσετε την θρέψη και την απαλότητά του αλλά και στο τελείωμα του styling για εκθαμβωτική λάμψη. Και ακριβώς, όπως η αγαπημένη σας κρέμα φροντίδας, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάθε φορά που νιώθετε ότι τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από μια έξτρα κίνηση που θα εξουδετερώσει το φριζάρισμα και τη θαμπάδα τους!

Στα plus και το τέλειο άρωμά του, φινετσάτο και διακριτικό, με νότες από ροδοπέταλα, γιασεμί, φρούτα και musk.