Τα καλά νέα της Παρασκευής: Έρχεται σούπερ Beauty Bazaar!

Τα καλά νέα της Παρασκευής: Έρχεται σούπερ Beauty Bazaar!

Με πολλά αγαπημένα brands ομορφιάς!

Πάνω στην ώρα που "στήνουμε" την gift list μας έρχεται ένα μεγάλο pre-Christmas Beauty Bazaar από τον όμιλο Notos Com, με αγαπημένους οίκους καλλυντικών, σε εκπληκτικές τιμές!

Το Bazaar θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ομίλου, Μενεξέδων 6 στην Κάτω Κηφισιά, από Τετάρτη 27/11 μέχρι και Τρίτη 3/12 (την Κυριακή 1/12/2013 θα είναι κλειστά).

Τι θα βρείτε σε αυτό τον μικρό παράδεισο του beaute: αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και κρέμες περιποίησης από τους οίκους Bvlgari, Sensai by Kanebo, Clarins, Givenchy, Guerlain, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler, Moschino, Versace, Elizabeth Arden, Juicy Couture, Fendi, Loewe,Kenzo, Sisley, Max Factor, Revlon και πολλά ακόμα brands σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Φροντίστε, μόνο να έχετε κάμποση ώρα στη διάθεσή σας, γιατί στον 1ο όροφο του NOTOS OUTLET (τηλ 211 1887341), θα έχει πολλούς θησαυρούς ομορφιάς!

- Ωρες λειτουργίας του BAZAAR:

Καθημερινές: 12.00 - 20.00

Σαββατο: 10.00 – 18.00

Οι αγορές μπορούν να γίνονται με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας (notosplusVisa ή MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις.