Olivia Wilde: Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει στα μαλλιά της;

Olivia Wilde: Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει στα μαλλιά της;

Η star μίλησε στο allure 

Είναι μία αυθεντικά όμορφη star, είναι πρόσωπο της Revlon, και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εξομολογηθεί τις... beauty αμαρτίες της!

Η Olivia Wilde φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του allure και μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στο beaute της αλλά και τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς.

Το προϊόν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα: "Λατρεύω το ExfoliKate της Kate Somerville- καθαρίζει καλά, βαθιά την επιδερμίδα μου χωρίς να την ερεθίζει. Το χρησιμοποιώ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ: "Η μάσκατα PhotoReady 3D της Revlon. Οι βλεφαρίδες με όγκο είναι μεγάλο ατού στο μακιγιάζ- ακόμα και αν δεν είσαι καθόλου βαμμένη.

Αγαπημένο προϊόν μαλλιών: "Το Moroccanoil, που κρατάει τα μαλλιά μου ενυδατωμένα και απαλά. Και το serum Oscar Blandi Jasmine, που είναι πολύ ενυδατικό και μυρίζει υπέροχα!"

Το χειρότερο λάθος που έχει κάνει στα μαλλιά της: "Τα έχω βάψει τόσες φορές που απορώ πώς έχω ακόμα μαλλιά στο κεφάλι μου. Μια φορά, καθώς προσπαθούσα να τα αλλάξω από πολύ ξανθά σε σκούρο καστανό, έγιναν πράσινα με μια μαύρη "ταινία" περιμετρικά στο κεφάλι μου. Δεν ήταν ωραία."

Τι κάνει οπωσδήποτε πριν από ένα ρομαντικό ραντεβού: "Απλώνω ένα έλαιο σώματος. Η Caudalie έχει ένα προϊόν που είναι ελαφρύ."