Τριχόπτωση: Η Korres έχει απάντηση!

Τριχόπτωση: Η Korres έχει απάντηση!

Ένα πρωτοποριακό σύστημα σαμπουάν και λοσιόν ήρθε από το αγαπημένο beauty brand 

H υγεία των μαλλιών μας πλήττεται καθημερινά από παράγοντες όπως στρες, κόπωση, χημικές διεργασίες, styling, αυστηρές δίαιτες, αλλά και ορμονικές διακυμάνσεις.

Η Korres, βασισμένη στη γνώση του Φαρμακείου και σε εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά με τεκμηριωμένη δράση, υπογράφει ένα σύστημα εντατικής φροντίδας ενάντια στη γυναικεία τριχόπτωση που υπόσχεται μείωση της τριχόπτωσης και πιο δυνατά, ανθεκτικά και πυκνά μαλλιά, με περισσότερο όγκο.

Το σύστημα αποτελείται από το Τονωτικό Σαμπουάν και την Τονωτική Λοσιόν με Κυστίνη και Γλυκοπρωτείνες. Το σαμπουάν καθαρίζει απαλά, ενδυναμώνει την τρίχα από τη ρίζα και ενισχύει τη θρέψη της ενώ η λοσιόν ενεργοποιεί την αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών.

Η Κυστίνη, το βασικότερο αμινοξύ της κερατίνης, βοηθάει στη μείωση της τριχόπτωσης και συμβάλλει στην αύξηση της πυκνότητας και του ρυθμού ανάπτυξης των μαλλιών. Οι Γλυκοπρωτεϊνες από την πλευρά τους, ενδυναμώνουν τους θύλακες και σταθεροποιούν τη ρίζα, ενώ το εκχύλισμα από Αχιλλέα τονώνει την τρίχα σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής της. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη και με βιοενεργό σύστημα σακχάρων και αμινοξέων, που ενισχύει τη φυσική άμυνα του τριχωτού, εξασφαλίζοντας την υγιή εμφάνιση των μαλλιών.